Vuosikokousillalliset Kalastajatorpalla 16.5.2019

Tänä vuonna Helsingin Paistinkääntäjät ry:n vuosikokous ja -illallinen järjestetään perinteikkäässä ravintola Kalastajantorpassa. Tule mukaan itseksesi tai puolisosi/partnerisi kanssa nauttimaan keväinen menu parsoineen ja samalla viihtymään rotissööriystäviesi seurassa. Ennen illallista järjestetään vuosikokous Hotelli Hilton Kalastajatorpan päärakennuksessa olevassa kokoustilassa (lue yksityiskohdat erillisestä, myöhemmin toimitettavasta kutsu-jäsenkirjeestä!).

Aika: Torstai 16.5.2019 klo 18:30 - 22:00

Paikka: Hotelli Kalastajatorppa,  Conference and Event Center (Vanha Torppa), Kalastajatorpantie 1, Helsinki

Menu:

Alkujuomana Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry Cantine Maschio, DOC Prosecco Treviso

***

Parsaa, tryffelihollandaisea ja lohiconfit 

***

Korvasienikeittoa ja sherryvaahtoa

***

Hiillostettua siikaa, kevätkasviksia ja parsaa, voikastiketta ja siikli-perunoita

***

Juustokakkua, raparperihilloketta ja marenkia    

***

Suositusviinipaketti:

Matua Organic Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti

***
Chablis, Laroche, AC Chablis, Ranska
***
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa

***

Hinta: Illallisen hinta on 62 €/hlö, sisältäen alkujuoman, eteispalvelun ravintolassa ja hallintokulut. Suositusviinipaketin hinta on 34€/hlö (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Lisäksi on mahdollisuus ostaa paikan päällä haluamiaan juomia sekä kahvia tai teetä avecin kera tai ilman.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu sitovasti mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 10.5. maksamalla seurueesi osallistumismaksut verkkokaupassamme. Ilmoita samalla mahdolliset erityistoiveet ja ruokarajoiteet. Verkkokaupan käyttöohje ja maksuehdot löytyvät kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan verkkokaupan kautta.

Huomioithan, että aiempina vuosina tämä illallinen on ollut suosittu, joten ole ajoissa liikkeellä varmistaaksesi mukanaolosi vuosikokousillallisilla!

Pukukoodi: Pikkutakki, solmio ja käädyt

Samana iltana 16.5.2018 klo 17:00 järjestetään Helsingin Paistinkääntäjät ry:n vuosikokous Hotelli Hilton Kalastajatorpan päärakennuksen kokoustiloissa (sisäänkäynti hotellin ovesta). Kutsu kokoukseen lähetetään jäsenille ja jukaistaan kotisivuilla vähän myöhemmin, joten seuraa tulevia sähköpostiviestejämme ja kotisivuamme.

 

Lämpimästi tervetuloa!