22.02.2021 Gastropub Mylly Lahti

Hyvän ruuan ystävät Chaîne des Rôtisseurs – Lahti jäsenet!


Tervetuloa mukaan tapahtumaan 22.2.21 klo 18.30

Gastropub Myllyyn, Vuorikatu 35, Lahti


Tapahtuma järjestetään noudattaen hygienia- ja turvallisuusohjeita. Näin voimme hallita riskit ja toteuttaa tilaisuuden rajoitetulle henkilömäärälle vaikeasta tartuntatautitilanteesta huolimatta. 


Gastropub Myllyssä valmistetaan päivittäin käsintehtyä, maistuvaa ruokaa yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Päivittäin lounaalla välittyy aito kotiruokaelämys, rehelliset, sesongin mukaan vaihtuvat maut kutsuvat perinteiseen lounasaikaan.

Päivällisellä Mestareiden valmistamat A la carte -annokset ovat saatavilla myöhäisiltaan saakka ja niihin on helppo yhdistää vaihtuva olut -ja viinivalikoima ja aito palvelu.


Tätä tilaisuutta varten on laadittu seuraava menu:


Menu Mylly

Sparkling Sekt Extra Dry 6,00 €/12 cl
Saksa / Germany, Mosel
Kuiva, sitruksinen, raikkaan hapokas, miellyttävän hedelmäinen


Lohipastramia, lohenmätimoussea, mallasleipää, hillottuja sinapinsiemeniä, marinoitua kurkkua ja tillikastiketta
Schloss Koblenz Riesling Trocken 8,50 €/12 cl
Saksa / Germany, Mosel, QbA
Kuiva, raikas, sitruksinen, omenainen, mineraalinen

XXX

Wallenbergin pihvi Vesijärven hauesta, pottuvoita, herneitä ja ruskistettua voita

Enate Chardonnay 234 12,00 €/12 cl
Espanja / Spain, DO Somontano
Chardonnay 100 %Kuiva, eksoottisen hedelmäinen, täyteläinen, hennon mausteinen

XXX

Creme Caramel ja marinoituja marjoja

Principe de Viana Vendimia Tardia Late Harvest Chardonnay (vegan) 4cl/ 4,80 €/hlö
Espanja / Spain, DO Navarra
Makea, trooppisen hedelmäinen, hunajainen, hennon vaniljainen



Menu 39,00 €/ Henkilö

Viinipaketti 30,00 €/ Henkilö


Viinipaketti / muut juomat valitaan ja maksetaan vasta ravintolassa.

Illan pukukoodi on tutusti pikkutakki ja käädyt, kuljetusta ei ole järjestetty.

Lämpimästi tervetuloa!

Matti Jaakkola, Vice-Chargé de Presse Lahti


Ilmoittautuminen 17.2. mennessä

ILMOITTAUTUMISLINKKI