Ilmoittautuminen ja peruutus


ILMOITTAUTUMINEN

Chaîne des Rôtisseurs Lahti -tapahtumiin ilmoittaudutaan käyttämällä Lyyti - ilmoittautumisjärjestelmää.

Jäsentapahtumat -sivulle lisätään tapahtumakohtainen linkki ilmoittautumista varten noin  kuukautta ennen tapahtumaa. Tilaisuuden tiedot voivat olla etukäteen esillä myös somessa.  Samat tiedot lähetetään myös jäsenkirjeenä tilaisuuden ohjelman varmistuttua jäsenrekisterissä  olevaan osoitteeseen. Tilaisuudet maksetaan ilmoittautumisvaiheessa Lyytin kautta Paytrail - 
maksunvälityksellä.

Jos tilaisuudessa on samanaikaisesti läsnä muita asiakkaita, jälki-ilmoittautuminen on  mahdollista suoraan esim ravintolan kanssa eikä tätä tilausjärjestelmää käytetä.

PERUUTUSEHDOT

Osallistumistietojen muuttaminen ja osallistumisen peruuttaminen on mahdollista  ilmoittautumisajan päättymiseen asti Lyytin lähettämän vahvistusviestin linkillä tai suoraan  Vice-Argentierille sähköpostilla. Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti  tapahtumanjärjestäjälle päällekäisyyksien tai epäselvyyksien välttämiseksi.

Ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty  lainkaan, osallistumismaksua ei voida palauttaa.

Osallistujan nimen voi maksutta vaihtaa, mikäli se on tapahtuman sisällön kannalta mahdollista.  Henkilövaihdoksesta pitää ilmoittaa tapahtumanjärjestäjälle ja tarkistaa etukäteen tapahtumaan  tehty tilaus esim. kuljetus tai menu.

Peruutustapauksessa noudatamme ravintolan tilauksellemme antamaa ohjetta ts. mikäli ravintola laskuttaa peruutetun asiakkaan, emme voi korvata maksettua summaa, muussa tapauksessa maksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla, nyt 15€.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tapahtuma esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai  viranomaisohjeiden vuoksi. Palautamme silloin maksetun osallistumismaksun  kokonaisuudessaan ilmoittautujille.

https://www.lyyti.com/fi/
https://www.paytrail.com/

Hyv voutinstossa 22.02.23