Kymin Huvilan auditointi 2019

KYMIN HUVILAN AUDITOINTI 21.9.2019

 

Kymin Huvila on matkalla kilpiravintolaksi. Osana kilpiprosessia pidettiin syyskuun 21. päivänä julkinen auditointitilaisuus lounaan merkeissä. Tilaisuuteen osallistui parisenkymmentä jäsentä Karjalan ja Lahden voutikunnasta.

 

Lounaaksi Kymin Huvilan emäntä, Vice-Echanson Susanna Kurvinen ja keittiömestari, Chef Rotisseur David Zamora joukkoineen olivat loihtineet oivallisen kokonaisuuden taidoistaan.

 

Lounaan aloitti raikas tyrnimoctail, jota nauttiessamme Susanna kertoi Kymin Huvilan mielenkiintoisesta historista. Pöytiin asetettuamme saimme eteemme kauniisti esillepantua tonnikalaa ja limevaahtoa. Toisena alkuruokana oli jokirapukeitto talon tapaan. Kumpikin annos erinomainen näyte keittiön taidoista. Juomaksi valittu Schloss Vollrads Riesling, Alte Reben oli onnistunut valinta.

 

Pääruokana tarjoilu rose ankanrinta oli saanut seurakseen uskaliaasti  jäämarjakastikkeen. Annoksen kanssa tarjoilu Amarone della Valpolicella Santa Sofia yhdisti varsin onnistuneesti ankan ja kastikkeen. Toimiva ja onnistunutta uskaliaisuutta.

 

Aterian päätti paahtovanukas ja mantelilikööri kastike ja etelä-afrikkalainen makea Heaven on Earth - muscadet viini ei myöskään jättänyt paljon toivomisen varaa.

 

Kun henkilönkunnan palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, niin auditointikäynti vahvisti käsitystämme, että Kymin Huvila on kilpensä ansainnut!