2010 6.11 Messilän kartanoravintolan Brunssi lauantaina

2010 11 06 Rotis brunssi Messilä KUVAT
Menu

Brut Laurent-Perrier

Appelsiinituoremehua, Omenatuoremehua, Karpalomehua

Gaspazho

Marjasalaattia sekä Hedelmäsalaattia

Vanilja-Mascarbonemousse

Hedelmävati

Nutellaa

Mansikkahilloa, lakkahilloa sekä appelsiinimarmeladia

Croisantteja

Vaniljalla maustettuja pannukakkuja

Matjessilliä, kanamunaa ja punasipulia

Karpalosilliä

Katajanmarjasilakkaa

Loimutettua lohta

Kokonaisia katkarapuja

Siian mätiä, kirjolohen mätiä

Punasipulia, valkosipulisuolakurkkua ja smetanaa

Kylmäsavustettua poroa ja lohta

Kirnuvoilla viimeisteltyjä tattariblinejä

Savusiikatahdasta saaristolaisleivällä

Sieni-pekonipiirakkaa ja kirsikkahilloketta

Tuoretomaattisalsa Brucetta Prosciutto

ja buffalomozzarellaa

Vihersalaattia ja sitrusöljyä

Jokirapusalaattia

Kananpojan Caesar-salaattia

Sienisalaattia

Ruohosipulilla maustettua munakokkelia

Kolmen riistan pyöryköitä

Hirvenlihamakkaraa

Savustettua naudan fileetä ja Chiantikastiketta

Kermaan muhennettuja keltavahveroita ja sipulia

Hunajaglaseerattuja rosmariinijuureksia

Hollolan-leipää, Hämäläistä ruislimppua, Ruisreikäleipää

Kirnuvoita ja kotijuustoa

Morbier tuhkajuustoa ja St. Agur sinihomejuustoa

Briejuustoa ja karamellisoituja pähkinöitä

Mansikkakermakakkua

Sacherkakkua, Sitruunatuorejuustokakkua

Valkosuklaacoocies ja suklaakonvehteja

Puolukkarahka mousse

Kahvi

 42,-

PUKUKOODI :  Pikkutakki, solmio ja käädyt