Tampereen Chaîne des Rôtisseurs ry

TAMPEREEN TAPAHTUMAKALENTERI 2020

Tampereen Chaîne des Rôtisseurs ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta (www.lyyti.fi).

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tilaisuudet maksetaan ilmoittautumisvaiheessa Lyytin kautta. Maksutapana on verkkopankkimaksu tai luottokortti.

Tilaisuuksien tarkemmat tiedot (menut, juomapaketit, hinnat) täydennetään heti, kun ne on sovittu järjestävien tahojen kanssa.
Porin vierailu - Beer Hunter's

Lauantaina 26. syyskuuta 2020.

Tervetuloa mukaan vierailulle Poriin Beer Hunter'sin Muflonin panimolle. Panimovierailun jälkeen siirrymme Ravintola Raatihuoneen Kellariin nauttimaan illlallisen, jossa yhdistellään ruokaa ja olutta. Illallismenun hinta on seuraava; ruoka 47 € ja juomapaketti 25 €. Tampereen Voutikunta tarjoaa bussikuljetuksen. Lähtö Tampereen Keskustorin Vanhan kirkon luota klo 15.00 ja paluu samaan paikkaan noin klo 23.00. Koronasuositusten mukaisesti toivomme, että otatte maskit mukaan bussimatkalle. Pukukoodi: smart casual ja käädyt. Ilmoittautuminen päättyy  20.9.2020.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ.Äyriäisilta Ravintola Paakarissa

Perjantaina 2. lokakuuta 2020.

Tervetuloa Ravintola Paakarin äyriäisiltaan Kangasalle. Teeman mukaisesti nautimme herkullisia merellisiä antimia. Illallismenun hinta on seuraava; ruoka 82 € ja juomapaketti 50 €. Tampereen Voutikunta tarjoaa bussikuljetuksen. Lähtö Tampereen Keskustorin Vanhan kirkon luota klo 17.30 ja paluu samaan paikkaan noin klo 22.00. Koronasuositusten mukaisesti toivomme, että otatte maskit mukaan bussimatkalle. Pukukoodi: smart casual ja käädyt. Ilmoittautuminen on päättynyt,  mutta voit tiedustella paikkoja voudilta (tampere@rotisseurs.fi).
Kauppahallin Sadonkorjuujuhla

Siirretty 2021Merikapituli Helsingissä 28.11.2020

Ilmoittautuminen alkaa 15.9. 
Varaslähtö itsenäisyyspäivään arjen yläpuolella - Ravintola Näsinneula

Lauantaina 5. joulukuuta 2020.