Jäsentapahtumien kuvia

Kuvia jäsentapahtumista lisätään näille sivuilla. Samalla kun tapahtumien ja kuvien määrä lisääntyy, niin niitä siirretään omille alasivuilleen, jotta niitä olisi nopeampi ja helpompi käyttää.

Viimeisimmän jäsentapahtuman, josta kuvia on, kuvat ovat tässä:

Ravintola Bank Food&Wine, Rotisseurs-kilven luovutus ja kilpi-illallinen 15.10.2018

Grillikauden avajaiset ilman grilliä, koulutusilta Vamiassa 11.4.2018

Itsenäisyyspäivän lounas 6.12.2017, Central

Pohjanmaan Paistinkääntäjät Närpes Grönsakerilla, Börje Ivarsilla ja Lind's Köketissä 20.9.2017

Sekalaisia kuvia matkoilta ja tapahtumista

Pohjanmaan Rotissöörit Moselissa kesäkuussa 2011 Olivers Restaurant
Moselissa 2011
Tutustuimme Moselin viineihin useissa tastingeissa
Arviointia
Kauniit maisemat hellivät meitä, Mosel 2011
Oliverin paikassa 2011
Illallisella Oliverin paikassa 2011
Rotissöörit valmistavat itselleen menun meren antimista 2009
Viljo tarkkana...
Suurkapituli 2010 Helsinki, Pohjanmaan Voutikunnan jäsenet.
Antti ja Leena Vilkunan vieraina Larsmossa 2008, rosvopaistia
Larsmossa 2008
Rotissöörit Il Bancossa 2011, puhe
Kilvenluovutustilaisuus Vanhan Kaupungin Ravintolassa, menun alkuruoka 2011
Vanhan Kaupungin Ravintola 2011
Vanhan Kaupungin Ravintola 2011
Joukkomme Moselissa 2011
Pohjanmaan Voutikunnan presse Turun kapitulin 2011 Diner Amigalilla Naantalin Kaivohuoneella
Trurun kultuurikapituli 2011, Naantalin Kaivohuoneen keitttiön linjasto
Turun Kulttuurikapitulissa 2011 installoitiin Pohjanmaan Voutikunnasta Annukka Miettinen, Tanja Lax-Pyyny, Kai-Pekka Laitinen, Jussi Liikala, sekä Alex DÁnci
Turun Kulttuurikapitulin Grand Dinerilla Pohjanmaan Voutikunnan iloiset jäsenet ja avecit. nauttimassa lähiruokaa.
Pohjanmaan Rotissöörien jäsenilta, teemana viinin ja suklaan ilotulitus huhtikuussa 2012. Kuvassa maisteltavat viinit. Kuva Ari Monni
Pohjanmaan Rotissöörit lähdössä sadonkorjuujuhlaan Hankmoon syyskuu 2012 (kuva Aimo Alho)
Viljo ja Tuija (kuva Aimo Alho)
Grillin takana Martti Sahala ja Tuija Järvi-Lähde (kuva Aimo Alho)
Avecit Siru ja Sipe sekä Honoraire-Vouti Vellu Ristiluoma, jonka vierailana oltiin Hankmossa (kuva Aimo Alho)
Vouti Tagen ja Presse Kajn palaveri illan strategiasta (kuva Aimo Alho)
Kulinaarinen neuvonantaja Seppo ja avec Eija (kuva Aimo Alho)
Pohjanmaan rotissöörit kalakoulutuksessa VAOssa Seppo Kinnusen ja Tom Blomin johdolla helmikuussa 2013
Yhteiskuva koulutukseen osallistujista.
Pohjanmaan Rotissöörit teki viinimatkan Saksan Pfaltziin 5-10.6.2013. Tässä tasting Reichsrat von Buhlilla.
Presse lastaamassa viineijä kotiin.
Illlisella Deidesheimer Hofissa. Kilpiravintola.
Illallisen alkuruoka, matjes-terriini.
Tastingillä Basfilla, kansainvälisellä kemikaaliyhtiöllä, Viinikellari yllätti, yli 3000 eri lajiketta löytyi valikoimasta, upea kokemus.
Viininlipittämisen välillä käytiin puhdistamassa keuhkot Bad Dürkheimin Salinassa.
Viinisuunnistukseen lähdössä.
...ja sieltä palaamassa.
Tastingilla taas Auggener Schafilla.
Pohjanmaan Paistinkääntäjät vierailulla Maalahden Limpun toimitiloissa marraskuu 2013, buffet ála Saku Railio
Maalahden Limpun toimitiloissa marraskuu 2013
Maalahden Limpun toimitiloissa marraskuu 2013
Cantare toukokuu 2014 viinin ja juuston sinfonia, kuva Aimo Alho
Cantare toukokuu 2014, kuva Aimo Alho
Sadonkorjuujuhla syyskuussa 2014 honoraire voudit Ristiluoma ja Neuman vastaanottavat kunnianosoiteukset jotka Pariisi on myöntänyt
Sadonkorjuujuhlan vilvoittelua Kiltakunnan huvilalla Vaasassa 2014
Pohjanmaan Paistinkääntäjät tekivät viini- ja kulttuurimatkan kesäkuussa 2015 Saksan Würtzburgiin. Ihana sää helli meitä ja ruokailimme ulkona joka ilta.
Lahden kastikekapituli elokuu 2015. Vouti Kaj ja International Vice-President of Chaine des Rotisseur Marie Jonesin kanssa.
Lahden kapitulia edelleen Diner Amical Lahden seurahuone
Lahden kapitulin Diner Amicalilta Tuija Lax ja Marja-Leena ja Harry Lilienkampf
Lahden kapitulin lounaalta Ravintola Rouxista appelsiinikastikkeen mukaan (ankkaa).
Lahden kapitulin Grand Diner nautittiin Sbeliustalolla.
Lahden kapitulissa sai käädyt Chevalier Seppo Mäkelä ja avec Raija zoomaa.
Lahden kapitulin Grand Dinerin ensimmäinen alkuruoka vesikrassihollandaisea, vesijärven kuhaa confit, jokiravunpyrstöjä, rapusiirappia ja saaristolaisleipää
Lahden kapitulin vilvoitteluhetki Sibeliustalon rantaterassilla
Lahden kapitulin Grand Dinerin jälkiruoka vadelmakastiketta, vadelmabavaroise, villivadelmaa, mansikkaa, mustaherukkaa ja jogurttimoussea
Lahden kapitulisa Pohjanmaan vouti esitti kutsun Kvarken talvikapituliin 2016 Vaasaan
Oulu 2016 Valkean kaupungin kalaasit, ryhmäkuva intallointitilaisuudesta, kuva Markku Mäkilä
Oulu 2016 Nallikarin diner amigal, Valkean kaupungin kalaasit, kuva Markku Mäkilä
Oulu 2016 Nallikarin herkkuja, kotitekoista makkaraa, härän niskaa ym, kuva Marku Mäkilä