Tampereen jäsentapahtumat


Lauantai 6.8.2022 klo 17.30 Jäähyväiset Ravintola C:lle                   Ravintola C, Rautatienkatu 20, Tampere

Viimeistä kertaa Ravintola C. Tervetuloa mukaan nauttimaan Ilkan suunnittelemasta elämyksellisestä menusta. Christina opastaa ruokiin sopivien viinien/juomien valinnassa. Menuun sisältyy alkusamppanja ja kaviaari, useat eri ruokalajit ja kahvi. Pitkän menun hinta on 95 € / hlö. Huom! Juomat/juomapaketit tilataan ja maksetaan paikan päällä.

Pukukoodi: smart casual. Käädyt.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuus on täynnä.


Lauantai 13.8.2022 Ainoa Winery - Retki viinitilalle                          Rekolanpolku 65, Hollola

Tervetuloa! Elokuisen bussiretken kohteena on kansainvälisestikin palkittu suomalainen viinitila Ainoa Winery (https://ainoawinery.com/) Hollolassa Lahden kupeessa. Poiketaan menomatkalla Vääksyssä Kanavan Panimolla ja kyläkaupassa, jossa on mahdollisuus käydä ostoksilla. Sen jälkeen jatketaan matkaa Hollolaan Ainoa Wineryyn. Viinitilavierailun ohjelmaan sisältyy kierros viinitilalla, tasting ja kolmen ruokalajin päivällinen. Hinta on 60 € per hlö. Lähtö Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä klo 11 ja paluu samaan paikkaan noin klo 20. Voutikunta tarjoaa bussikuljetuksen.

Pukukoodi: casual. Käädyt.

Ilmoittautuminen päättyy 3.8. Ilmoittautua voit TÄÄLTÄ.


19.-20.8. Helsingin Citykapituli

Tilaisuus on täynnä.


Lauantai 24.9.2022 klo 19.00  Kauppahallitapahtuma*******************************************************************
Tampereen Chaîne des Rôtisseurs ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta.

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tilaisuudet maksetaan ilmoittautumisvaiheessa Lyytin kautta. 

PERUUTUSEHDOT

Osallistumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen asti, jolloin laskutetaan vain pankki- ja toimistokuluja 10,00 €. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, osallistumismaksua ei palauteta. ​

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista. Henkilövaihdoksesta pitää ilmoittaa tapahtumanjärjestäjälle. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla tapahtumanjärjestäjälle. 

Pidätämme oikeudet peruuttaa tapahtuma, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin palautamme ilmoittautuneille maksetun osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com