Tampereen jäsentapahtumat

Vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen ovat tapahtumat valitettavasti toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme tapahtumista heti täällä ja uutiskirjeessä, kun tilanne hellittää ja tapahtumien järjestäminen on jälleen turvallista. Monta herkullista ideaa jäi viime vuodesta kytemään.
-----------------------------

Live Kokkikoulu x Arto Rastas 

Perjantaina 21.5.2021 klo 18.00-20.00

Tervetuloa virtuaaliseen kokkausworkshopiin. Kokkaamme yhdessä keittiömestari Arto Rastaan opastuksella keväisen kolmen ruokalajin menun.


MENU

Passionhedelmällä marinoitua lohta ja avocadoa

Vuohenjuusto-parsarisottoa, parmankinkkua ja suolaheinää

Sitruunaposset, basilikahunajaa ja marinoitua raparperia


Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä. Lähetämme sähköpostiisi menun reseptit neljälle henkilölle, raaka-aineiden ostoslistan, juomasuositukset sekä listan tarvittavista työvälineistä. Voit kokkailla yksin tai yhdessä, kotikeittiössä tai mökillä. Tarvitset nettiyhteyden striimattuun livelähetykseen, jonka osallistumislinkin saat muiden ohjeiden ohessa.

Ilmoittautumiset 17.5.2021 mennessä TÄNNE


----------------------------
Tampereen Chaîne des Rôtisseurs ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta.

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tilaisuudet maksetaan ilmoittautumisvaiheessa Lyytin kautta. Maksutapana on verkkopankkimaksu tai luottokortti.

Tilaisuuksien tarkemmat tiedot (menut, juomapaketit, hinnat) täydennetään heti, kun ne on sovittu järjestävien tahojen kanssa.