Tampereen jäsentapahtumat


Grillausworkshop Ahlmanin puutarhassa

Lauantaina 14.8.2021 klo 9.00-16.00 Ahlman, Hallilantie 24.

Grillaamme Vice-Conseiller Culinaire Juho Rajamäen opastuksella meren eläviä ja niille sopivia lisäkkeitä. Alkuun valmistamme keittoa grillatusta kurkusta. Meren elävistä grillataan muun muassa hummeria, kuningasrapua ja sinisimpukoita sekä muita eläviä saatavuuden mukaan. Jälkiruoaksi teemme ”pavlovaa”. Ruokien kera nautimme samppanjaa ja teemaan sopivia viinejä.

Tervetuloa mukaan kokkailemaan tai ruokailemaan, jos et itse halua kokata. Esivalmistelut tehdään Ahlmanin opetuskeittiössä ja varsinainen grillaaminen Ahlmanin kauniissa puutarhassa, jossa myös ruokailemme. Ota mukaan keittiövarusteet (kokkitakki, -hattu, essu, tukevat kengät). Pukukoodi casual + käädyt. Huomioimme myös sen hetkiset koronaohjeistukset.

Kurssin osallistumismaksu on 65 € per henkilö. Ilmoittaudu mukaan 6.8.2021 mennessä. Ilmoittautua voit TÄSTÄ.-----------------------------
Tampereen Chaîne des Rôtisseurs ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta.

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tilaisuudet maksetaan ilmoittautumisvaiheessa Lyytin kautta. Maksutapana on verkkopankkimaksu tai luottokortti.

Tilaisuuksien tarkemmat tiedot (menut, juomapaketit, hinnat) täydennetään heti, kun ne on sovittu järjestävien tahojen kanssa.