Tampereen jäsentapahtumat

2024

 

SYKSYN 2024 TAPAHTUMIA

 

Lauantai 7.9.2024 klo 13.00 Taideretki Mänttään - Ravintola Gösta

Serlachius-museo Gösta, Taidesauna & Ravintola Gösta, Joenniementie 47, Mänttä

Tervetuloa syksyiselle taideretkelle Mänttään. Päivän ohjelmassa on opastettu kierros Serlachius kartanon ja paviljogin taidenäyttelyissä, mm.  "Naamiot", mahdollinen tutustuminen Taidesaunan arkkitehtuuriin, designiin ja taiteeseen sekä illallinen Ravintola Göstassa, jossa nautitaan Maître Restaurateur Henry Tikkasen suunnittelema kolmen ruokalajin sesongin yllätysmenu sopivan viinipaketin kera. Menun hinta on 56 €/hlö, viinipaketti 36 €/hlö ja opastus museokierroksella 10 €/hlö. Taidesaunan esittely maksaa 4 €/hlö. Se toteutuu siinä tapauksessa, että Taidesauna ei ole kyseisenä päivänä varattu. Varaustilanne varmistuu viimeistään viikkoa ennen retkeä ja siitä tiedotetaan osallistujia. 

Voutikunta tarjoaa bussikuljetuksen. Bussi lähtee Tampereen Keskustorin Vanhan kirkon luota klo 13.00. Paluu samaan paikkaan noin klo 21.00. Pukukoodi: smart casual ja käädyt. Ilmoittautuminen avautuu noin kuukautta ennen tilaisuutta. 

 

Perjantai 13.9.2024 klo 14.00-21.00 Sadonkorjuu BBQ - kokkausworkshop

yhteistyössä Riihi BBQ & AhlmanEdu, Hallilantie 24

Tervetuloa rotissöörien ydinasioiden äärelle. Kokataan herkullisia barbequelihoja ja valmistetaan lihojen lisäkkeeksi satokauden lähiruokakasviksia pellolta pöytään periaatteella asiantuntevan opastuksen kera.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua BBQ ja penkkiviljelmän tuotteet -kokkausworkshopiin ja koulutukseen AhlmanEdulla opetuskeittiö 2:ssa ja Riihi BBQ:lla. Päivän ohjelma aloitetaan klo 14 Riihi BBQ:ssa lihojen käsittelyllä ja savustimen valmistelulla. Kun lihat saadaan kypsymään, siirrytään koulun puolelle.

AhlmanEdun koulutusosuudessa puutarhuri Oskari Pikkarainen opastaa penkkiviljelyn saloihin. Penkkiviljelmän tuotteet käydään keräämässä yhdessä ja tuotteista valmistetaan BBQ-tuotteille kaikki lisäkkeet opetuskeittiöllä. Mukana on myös AhlmanEdun opiskelija-assistentit, jotka auttavat kokkailijoita keittiössä. Riihi BBQ:n osuudessa Vice-Conseiller Culinaire Ilmari Saarikoski opastaa lihojen käsittelyä, savustimen käyttöä ja siihen liittyviä tekniikoita. Kun savustus ja lisäkkeet saadaan viimeisteltyä, siirrytään ruokailemaan Riihi BBQ:n tiloihin, noin klo 18–19 aikaan.

Kokkausworkshopin hinta on 70 € per henkilö, sisältäen BBQ-koulutuksen, savustettavat lihat, penkkiviljelmän tuotteet, polttopuut, reseptit, mausteet, kokkausjuomat koulun puolella ja muut raaka-aineet sekä ruokajuoman aterian yhteydessä. Riihi BBQ:n baarista voi ostaa lisää juomaa omakustanteisesti.

Voutikunta osallistuu kustannuksiin ja tarjoaa osallistujille AhlmanEdun koulutuksen, sisältäen puutarhuri Oskari Pikkaraisen opastuksen, kokkiopiskelijoiden assistenttiavun ja opetuskeittiön käytön.

Pukukoodi: kokkailuun soveltuva asu ja tukevat jalkineet. Ruokailua varten casual ja käädyt.

Tervetuloa kokkailemaan, oppimaan ja viihtymään hyvässä seurassa AhlmanEdun kauniissa ympäristössä.

Ilmoittautuminen avautuu 19.6. TÄÄLTÄ.

 

Lauantai 5.10.2024 klo 9.00-15.00 Makupajan kokkausworkshop - Sasu Laukkonen

Lisätietoa tulee myöhemmin.

 

Torstai 24.10.2024 klo 18.00 OMGD-tilaisuus Olut- ja juustotasting

Olutravintola Konttori, Verkatehtaankatu 5

Olut on salonkikelpoinen juoma ja oivallinen kumppani ruoalle. Tastingissa maistellaan viisi eri oluttyyliä ja viisi juustoa. Tastingin hinta on 40 € per hlö. Ilmoittautuminen avautuu noin kuukautta ennen tilaisuutta.  

 

Lauantai 23.11.2024 Pikkujoulutapahtuma Kauppahallissa

 

TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumiin ilmoittaututaan Lyyti-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen avautuu viimeistään noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tapahtuman tietosuojaseloste löytyy sivun alareunasta sekä Tampereen voutikunnan etusivulta. 

PERUUTUSEHDOT

Osallistumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen asti, jolloin laskutetaan vain pankki- ja toimistokuluja 10,00 €. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, osallistumismaksua ei palauteta. 

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista. Henkilövaihdoksesta pitää ilmoittaa tapahtumanjärjestäjälle. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla tapahtumanjärjestäjälle. 

Pidätämme oikeudet peruuttaa tapahtuma, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin palautamme ilmoittautuneille maksetun osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com