Tampereen jäsentapahtumat

2023


SYKSYN TAPAHTUMIA 


Lauantai 14.10.2023 KokkausworkshopPerjantai 27.10.2023 OMGD - Viinillinen viikonloppu, Vaihmalan Hovi

Vieraana Corte Lenguin Valpolicellasta.


Keskiviikko 15.11.2023 klo 18.00 Ravintola Apaja - illallinen,  Huhtimäenkatu 3 C (sisäpiha)

Tutustutaan Ravintola Apajaan 5 ruokalajin sesonkimenun merkeissä. Menun sisältö tarkentuu myöhemmin sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Menun hinta on 58 € per hlö ja siihen sovitettu viinipaketti 52 €. Ilmoittautua voit 1.11. mennessä TÄÄLTÄ. https://www.apajaravintola.fi/


Lauantai 25.11.2023 Kauppahalli - pikkujoulu


TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumiin ilmoittaututaan Lyyti-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen avautuu viimeistään noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tapahtuman tietosuojaseloste löytyy sivun alareunasta sekä Tampereen voutikunnan etusivulta. 

PERUUTUSEHDOT

Osallistumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen asti, jolloin laskutetaan vain pankki- ja toimistokuluja 10,00 €. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, osallistumismaksua ei palauteta. 

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista. Henkilövaihdoksesta pitää ilmoittaa tapahtumanjärjestäjälle. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla tapahtumanjärjestäjälle. 

Pidätämme oikeudet peruuttaa tapahtuma, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin palautamme ilmoittautuneille maksetun osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com