Turun jäsenkirjeet

Kesäinen tervehdys Rôtisseurs-jäsenille!

Takana on hyvin erilainen, rajoitettu kevät ja kesä. Pandemiarajoituksia päästiin jo vähitellen purkamaan, mutta näyttää siltä, että entiseen normaaliin elämään ei ehkä vielä vähään aikaan päästä – jos ollenkaan. Koronatapausten määrä jatkaa valitettavasti kasvuaan. Jokaisen meistä on pidettävä mielessä, että epidemia ei ole vielä ohi.

Toivon, että kaikesta huolimatta kaikki Rôtisseurs-jäsenet läheisineen ovat saaneet viettää rentouttavan kesän ja saaneet nauttia Suomen kauniista luonnosta kotimaassa matkaillen. Ja nauttineet oman maan antimista; uusista perunoista, makeista marjoista, tuoreista kaloista, sienistä ja kaikista muistakin maukkaista kesän herkuista.

Lue koko uutiskirje täältä.


Kesäinen tervehdys Rôtisseurs-jäsenille!

Hyvin erilainen ja rajoitettu kevätkausi on eletty, mutta onneksi rajoituksia päästään vähitellen purkamaan ja voidaan aloittaa normaalia elämää ja järjestämään jäsentilaisuuksia. Seuraava jäsentilaisuus järjestetään Naantalissa Ravintola Trapissa, mikäli pandemiatilanne ei sitä estä.

Kesän tärkeintä ruokajuhlaa juhannusta vietämme jokainen tahoillamme

Suomen ruokavuodessa on kolme isoa ruokajuhlaa; joulu, pääsiäinen ja juhannus. Pääsiäisen ajan ruokajuhlat on tältä vuodelta juhlittu ja nyt on sopiva aika siirtyä juhlimaan seuraavaa, kesäajan tärkeintä juhlaa - juhannusta. Kesäaika on suomalaisen ruuan juhlaa. Tori ja kauppojen hyllyt pursuavat tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Lue koko kirje täältä