Turun jäsenkirjeet

Kesäinen tervehdys Rôtisseurs-jäsenille!

Hyvin erilainen ja rajoitettu kevätkausi on eletty, mutta onneksi rajoituksia päästään vähitellen purkamaan ja voidaan aloittaa normaalia elämää ja järjestämään jäsentilaisuuksia. Seuraava jäsentilaisuus järjestetään Naantalissa Ravintola Trapissa, mikäli pandemiatilanne ei sitä estä.

Kesän tärkeintä ruokajuhlaa juhannusta vietämme jokainen tahoillamme

Suomen ruokavuodessa on kolme isoa ruokajuhlaa; joulu, pääsiäinen ja juhannus. Pääsiäisen ajan ruokajuhlat on tältä vuodelta juhlittu ja nyt on sopiva aika siirtyä juhlimaan seuraavaa, kesäajan tärkeintä juhlaa - juhannusta. Kesäaika on suomalaisen ruuan juhlaa. Tori ja kauppojen hyllyt pursuavat tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Lue koko kirje täältä

Arvoisat Chaîne des Rôtisseurs Turun jäsenet

Ravintolat ovat saaneet avata ovensa, joten voimme mennä nauttimaan myös kilpiravintoloiden palveluista – tietenkin terveysviranomaisten ohjeet mielessä.

Toivon, että jäsenet lähtevät aktiivisesti liikkeelle auttamaan suomalaisen ruokakulttuurin säilymistä ja tukemaan ravintoloita.

Kesäaikaan on vaikeampaa saada jäseniä samaan aikaan liikkeelle, joten siitä syystä varsinaiset jäsentilaisuudet jäävät kesäksi tauolle. Mutta ennen kesälaitumille siirtymistä, jäsenillä on mahdollisuus tukea Ravintola Suomalaista Pohjaa.

Ylimääräinen jäsentilaisuus järjestetään Ravintola Suomalaisella Pohjalla tiistaina 16. kesäkuuta kello 18.30.

Lue koko kirje täältä.