Turun jäsenkirjeet

Arvoisa Rôtisseurs-jäsen

Lokakuussa nautittiin upeista viineistä Ravintola E. Ekblomin Neuvolasalissa ”Ranskalaisia klassikoita” Vinetum Oy:n avainasiakaspäällikkö, Chef de Table Mauno Rovamaan johdolla. Ilta jatkui huikealla Tryffelimenulla Ravintola Smörissä. Menun oli suunnitellut keittiömestari Ville Neulanen ja aterian viinit oli valinnut Mauno Rovamaa. Kaikki viinimaistelun 30 paikkaa ja Tryffeli-illan 50 paikkaa varattiin hyvin nopeasti eikä valitettavasti kaikki halukkaat mahtuneet mukaan. Uusien määräysten mukaisesti ja kaikkien ruokailijoiden turvallisuuden vuoksi, ravintolaan tullessa ja poistuessa kaikki käyttivät kasvomaskeja. Hallituksen antamien rajoitteiden mukaan myös istumapaikat jouduttiin hajauttamaan ravintolan eri tiloihin.

Yritysvierailu Martinex Oy:n keskiviikkona 4. marraskuuta joudutaan siirtämään koronatilanteen vuoksi ensi vuoteen.

Lue koko uutiskirje täältä.