Turun jäsenkirjeet

Maaliskuun 2021 jäsenkirje

Arvoisa Rôtisseurs-jäsen,

Onnea maailman onnellisimmalle maalle

Suomi on maailman onnellisin maa jo neljättä kertaa peräkkäin. Se on upea uutinen koronauutisoinnin keskelle.

Maailman onnellisuusraportin mukaan, ihmisten onnellisuutta mitattiin tarkastelemalla erilaisia hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, kuten bruttokansantuotetta, terveyttä, korruptiota ja sosiaalisia tukiverkostoja. Vastaajilta myös kysyttiin, ovatko he hymyilleet, nauraneet tai kokeneet nautintoa elämästään edellisenä päivänä.

Kevätaurinko on tuonut toivottua valoa korona-arjen keskelle. Auringonpaiste saa aikaan hymyn kaikkien meidän kasvoille. Hymy ei maksa mitään. Hymyllä on monia hyviä vaikutuksia sekä henkilöön itseensä että hänen ympärillä oleviin ihmisiin. Hymy on myös tarttuvaa. Miksipä ei kannattaisi hymyillä hiukan enemmän!

Chaîne des Rôtisseurs Turku ry:n vuosikokous


Chaîne des Rôtisseurs vuosikokous pidettiin etäyhteydellä keskiviikkona 24.maaliskuuta. Kiitokset kokoukseen osallistuneille. Vuosikokouksen pöytäkirja on nähtävissä Turun voutikunnan kotisivuilla.


Tänä vuonna hallituksesta erovuorossa ollut Turkka Oiva kertoi luopuvansa hallituspaikasta ja esitti tilalleen voutikunnan sihteerin Petri Tammisen valitsemista. Petri Tamminen valittiin yksimielisesti. 

Voutineuvosto kiittää Turkka Oivaa yli 15 vuoden jäsenyydestä Turun
voutineuvostossa ja yli kuuden vuoden jäsenyydestä Turun Paistinkääntäjät ry:n (nyk. Chaîne des Rôtisseurs Turku ry) hallituksessa

Lue koko uutiskirje täältä