JYVÄSKYLÄ
Vuoden 2025 tulevia tapahtumia
Kevät:
15.2. Figarossa Blini-buffet klo 12:00-14:30.
MENU
Paistamme non-stopina suussa sulavia tattariblinejä (G)
Mätivalikoima
Vaahdotettua smetanaa, sipulia, tilliä, suolakurkkua, voisulaa
Cavi-artia
Sokeri-suolattua lohta ja hovimestarin kastiketta
Lämminsavustettua lohta ja pikkelöityä punasipulia
Haapasienisalaattia ja pikkelöityjä karpaloita
Sillikaviaaria ja tomaatti-smetanasilakoita
Chilillä marinoituja katkarapuja, tillikurkkua
Punajuuri-sinihomejuustosalaattia
Raikkaana lopetuksena mustikkasorbet ja kuningatarhilloketta
Menu 59 € sisältäen lasillisen cavaa.
Ilmoittautumiset blinibrunssille ma 10.2. mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ
Paikkoja rajallinen määrä.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Maaliskuu: Olut-tasting ja huikopalaa Hiisi-panimossa. Päivämäärä vielä avoin.
Sääntömääräinen vuosikokous: Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
4.4. Viski -tasting Teerenpelissä
26.4. Kansainvälinen Kilpipäivä
16.5. Grillauskurssi Priimuksessa. Äyriäisiä, parsaa, korvasieniä…
Elokuu: Rapujuhlat. Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
Syyskuu: Mahdollisesti tilavierailu Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
Lokakuu: Pyynikki Brewhouse Päivämäärä vielä avoin.
Marraskuu: Tilaisuutta ideoidaan vielä
Jyväskylän Voutikunnan järjestämissä tilaisuuksissa otamme valokuvia ja julkaisemme niitä verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoita siitä tilaisuuden alussa.
* * * * *
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtö-kohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * *
Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!
Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi