JYVÄSKYLÄ


Tulevat jäsentapahtumat syyskaudelle 2022


___________________________________________

pe 25–27.11. Ruoka &Viini -messu JKL Paviljonki

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan ihanista makuelämyksistä Jyväskylän Ruoka & Viini -messuille!

Ruokamessuilla tietoa ja tunnelmaa Maija Silvennoisen emännöimästä Nixi-näytöskeittiöstä. Mukana juustokulttuuria, ruokamaistiaisia ja paljon muuta.

Viinimessuilla parhaita uutuusviinejä viiniasiantuntijoiden esitteleminä. Mukana samppanjabaari ja lukuisia viini-tastingeja. Viinimessujen musiikista vastaa perjantaina upea Mikko Harju.

(Rôtisseurs Jyväskylä ry Keski-Suomen Keittiömestareiden osastolla)

____________________________________________         

Joulukuu

la 10.12. Vierailu Tampereelle. Tutustumme Tampereen joulutorin ja kauppahallin joulutarjontaan. Päivällinen nautitaan ravintola Tiiliholvissa klo 15:00 . Bussikuljetus lähtee Harjukadun tilausajolaiturista  klo 10:00 ja Tampereelta paluukuljetus lähtee n. klo 17:00 - 18:00.  Ravintola Tiiliholvin menu ja bussikuljetukset 95,00/hlö. Osallistumismaksut tulisi suorittaa Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylän tilille FI61 4600 2220 0495 81 Viitenumerolla 101220226

Avaa tapahtuman menu

Ilmottautumiset 5.12 mennessä linkistä https://www.lyyti.in/Vierailu_Tampereelle

____________________________________________

 Tapahtumakutsut toimitetaan Rôtisseurs Jyväskylä ry:n jäsenille sähköpostitse.


* * * * *

Tulevia jäsentapahtumia 2023

Ravintola Olo tulee Priimukseen 26.1.2023

Moderniin pohjoismaiseen keittiöön erikoistunut huippuravintola Olo ja keittiömestari, ravintoloitsija Pekka Terävä saapuvat tiimeineen 26.1.2023 Ravintola Priimukseen (Taulumäentie 45, Jyväskylä). Ravintola Olo ja Gradia Jyväskylän ravintola- ja catering-alan opiskelijat toteuttavat yhteistyössä upean kuuden ruokalajin illallisen.

Lisäksi Pekka Terävä luennoi opiskelijoille ja muille kiinnostuneille aiheenaan Megatrendit ravintolatoiminnassa.

Ravintola Ololla on yksi Michelin tähti.

Megatrendit ravintolatoiminnassa -luento

Torstaina 26.1. klo 14–15.00 Ravintola Priimuksen auditorio Pruuvissa
Ilmoittautumiset luennolle ti 17.1.

Illallinen

Torstaina 26.1. klo 18.30 alkaen Ravintola Priimuksessa
Ilmoittautumiset ti 17.1. mennessä.

https://www.lyyti.in/Ravintola_Olo_tulee_Priimukseen_2612023_8344

Menu

Maa-artisokkaa
ja muikunmäti-voikastiketta

Umamilohta, kurkkua ja piparjuurta

Sinisimpukkaa, tryffeliä ja
merileväkastiketta

Hanhenkoipea, puikulapyrettä
ja sienivaahtoa

Peuran filettä, sienipyrettä
ja Madeirakastiketta

Spelttiä ja karamellisoitua omenaa

Hinta 99 € / henkilö

* * * * * 

Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtö-kohtana on yhdistää alan harras-tajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * * 

Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!

Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi