JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän jäsentapahtumat 2022

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme kevään tapahtumista heti, kun niiden järjestäminen on mahdollista.

Suunniteilla olevat tapahtumat keväälle 2022

Helmikuu

Jyväskylän voutikunnan kilpailija Toni Haimakainen osallistuu Nuori kokki SM-kilpailuun, joka järjestetään lauantaina 5. helmikuuta Rasekossa (Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 21200 Raisio). Turun Helmikapituli järjestetään samaan aikaan. Kilpailu ei sisälly Helmikapitulin varsinaiseen ohjelmaan.

”Meren hedelmiä” -kurssi ja illallinen Gradia Priimus. Ajnkohta on vielä avoin. 

Maaliskuu

Grillausta Toivolan pihalla. Illallinen ravintola Toivolan Pajassa

Huhtikuu

Torstai 7 päivä, OMGD-ilta, teemana Uusi-Seelanti

Lauantai 23 päivä, kansainvälinen Rôtisseurs-kilpipäivä. Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa kilpiravintoloiden ja -myymälöiden korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä. Tapahtuma järjestetään saman päivän aikana eri puolilla maailmaa Kilpiravintoloissa ja -myymälöissä järjestetään erilaisia tempauksia, jotka ovat avoimia kaikille.

Toukokuu

Tiistai 17 päivä, Savutuvan Apaja

Kesäkuu

Illallinen luonnossa. Rôtisseurien ja Keski-Suomen Keittiömestareiden yhteinen retki Saarijärven Kivikauden Kylään.

* * * * * 

Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtökohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * * 

Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!

Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi