16.5.18 Parsaa Vanajanlinnassa ja vuosikokous
Toukokuun jäsentapahtuma ja vuosikokous
Parsaa Vanajanlinnassa ke 16.5.2018 klo 18.30
Toukokuun jäsentapahtumana on keväinen parsamenu viihtyisässä Vanajanlinnassa Hämeenlinnan kupeessa.
Keväisen menun on laatinut keittiömestari Mika Jokela, erityisesti valkoista parsaa, jota on paljon toivottu.
Menu
Amuse bouche
Parsamoussea, muikunmätiä ja härkäpapulastuja
***
Alkuruokana
Valkoista parsakeittoa, viiriäistä ja parsasalaattia
***
Pääruokana
Grillattua vihreää parsaa, sitruunaruohohollandaisea ja kallioanturaa
***
Jälkiruokana
Limebavaroisea, lemon curd vaahtoa ja exotic hedelmäsalaattia
***
Viinipaketissa ovat seuraavat viinit:
Veuve Alban Blanc de Blanc (amouse)
Weingut Frank Pinot & Co (alkuruoka)
Franschhoek Chenin Blanc (pääruoka)
Calvet Reserve du Ciron Sauternes (jälkiruoka)
Hinta 28 €/hlö
Alkumaljan tarjoaa Vanajanlinna ja viinit maksetaan ravintolaan.
Aterian pukukoodina on tuttu pikkutakki ja käädyt.
Menun hinta 45€ maksetaan voutikunnan tilille FI 81 5045 0620 1216 38
ma 7.5. mennessä viitenumerolla 1410
Samalla kun ilmoittaudutte tapahtumaan, lisätkää lisätietoihin, osallistutteko kuljetukseen, joka lähtee Marolankadun pysäkiltä 16.5. klo 17.30
Yhdistyksen vuosikokous pidetään matkan aikana ja siihen kuuluvat asiakirjat ovat luettavissa/ladattavissa tältä sivulta ennen matkaa.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!