Master Cooking Class: French Mother Sauces 24.4.2019

Yksi ranskalaisen keittiön erityispiirteistä on kastikkeiden tekemisen taito. Järjestämme nyt kastiketyöpajan, jossa opimme lisää tästä ruoka-annoksen kruunaavasta herkusta.

 

Tule mukaan Master Cooking Class -työpajaan. Tilaa on 20:lle innokkaalle kastikekokille. Keittiömestari Sylvain Floiracin ohjauksessa valmistamme viisi erilaista kastiketta ja maistelemme niitä myöskin itse valmistamiemme pääruokien kanssa. Samalla maistelemme laadukkaita ranskalaisia viinejä...

Tilaisuus on suunnattu vain jäsenille. 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Ota mukaan esiliina ja keittiöveitsesi. Opetuskieli on englanti.

Aika: 24.4.2019 klo 17:00 - 22:00

Paikka: Laurean ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus, Vanha maantie 9, Espoo (kts. KAMPUS). Pihassa on iso parkkipaikka ja läheinen urheilupuiston parkkipaikka on ilmainen. Sisällä opastus keittiö/ravintolatilaan. 

Hinta: 100 €/hlö. Sisältää opetuksen, reseptiikan, ruokailun ja ruokajuomat.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.4.2019 klo 9:00, jolloin linkki HOLVI-palveluun aukeaa TÄSTÄ. Holvissa voit maksaa luottokortilla tai verkkopankkiyhteyksin. Holvin käyttöohjeet löytyvät kotisivuiltamme.

Pukukoodi: Keittiötyöskentelyyn sopivat vaatteet. Illallisella casual.

 

Tervetuloa!

 

Workshopin opettajana toimii ranskalainen keittiömestari Sylvain Floirac. Hän on toiminut mm. Yhdysvaltain Suomen suurlähetystön keittiöpäällikkönä ja on ainoa Suomen edustaja Ranskan kulinaariakatemiassa, jossa koko Pohjoismaista on vain kolme edustajaa.