Pohjanmaan kilpiyritykset
Ravintola Bank Food & Wine
Kilpiravintola tarjoaa skandinaavisia puhtaita makuja keskellä Vaasaa, entisissä Vaasan osakepankin tiloissa.
Bankin puitteet yhdistettynä rentoon tunnelmaan ja lämpimään palveluu luovat täydelliset edellytykset
arjesta ja juhlasta nauttimiseen.
Bank and Pocket on suunnitellut erityisen Rotisseurs-menun:
ROTISSEURS MENU
Beef Pastrami
Mustattu härkäpastrami, tryffelimajoneesia, valkosipulikrutonkeja ja tomaatti-rucolasalaattia Svartrostad oxpastrami, tryffelmajonnäs, vitlökskrutonger och tomat-rucolasallad Black roasted beef pastrami, truffle mayonnaise, garlic croutons and tomato-rucola salad
Roots & Cheese
Paahdettu juuressalaatti, vuohenjuustomoussea, pähkinöitä ja granaattiomenasiirappia Rostad rotsakssallad, getostmousse, nötter och granatäppelsirap Roasted root salad paired with goat cheese mousse, nuts and a light pomegranate syrup
The Fish Paistettua lohta, Sandefjordinkastiketta mädillä ja tilli-perunakompottia Stekt lax, Sandefjordssås med fiskrom samt dill-potatiskompott Pan-fried salmon, Sandefjord sauce with fish roe and dill-potatoes compote
Cheesy
Västerbotten-, Savuhilma- ja briejuustoa, karviaishilloketta ja paahdettua pähkinäcrumblea Västerbottenost, Savuhilma och brie med krusbärskompott och rostad nötcrumble Västerbotten, Savuhilma, and brie cheese, gooseberry compote and roasted nut crumble
Mandarin and Yuzu
Mandariinijäädyke ja Yuzusuklaamoussea Mandarinparfait med Yuzuchokladmousse Mandarin parfait with Yuzu chocolate mousse
3 x 46 €
4 x 54 €
5 x 60 €
Viinipaketti - Wine package
3 x 22 € /
4 x 29 € /
5 x 36 €
Lisätietoja osoitteesta www.bankandpocket.fi
Brasserie&Bar Fondis
Hovioikeudenpuistikko 15, Vaasa.
Fondis on ollut osa vaasalaista ravintolakulttuuria vuodesta 1964, sijainti
aina Hartmanin talo, torin laidalla.
Vuosien mittaan on nähty useampi eri ravintolatyyli ja omistaja on vaihtunut
muutaman kerran, nimi on kuitenkin pysynyt samana.
Tänään Brasserie & Bar Fondis toimii katukerroksessa. Ravintolan yhteydessä
on myös kabinetti ja saunatila. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 120,
kesällä tämän lisäksi terassipaikkoja noin 130.
Ruokalistamme perustuu eurooppalaisiin makuihin. Se on suunniteltu
nuorekkaaseen makuun unohtamatta klassikkoja modernilla twistillä
Ravintola Juurella
Seinäjokelaiselle Ravintola Juurella on saanut Chaîne des Rôtisseurs-kilven. Kilpi luovutettiin Miia Keski-Nikkolan ja Jani Unkerin luotsaamalle ravintolalle juhlallisesti 20.4.2016. Kilven luovuttivat Suomen Valtavouti Ari Arvonen ja Pohjanmaan vouti Kaj Lax noin 35 Pohjanmaan Paistinkääntäjät ry:n jäsenen ja avecin todistaessa tapahtumaa.
Ravintola Juurella toiminnan ytimenä ovat paikalliset raaka-aineet, tiiviit suhteet niiden tuottajiin sekä tarkoin valitut ja osin itse maahantuotetut viinit.