Jäsenten iltapäivän päivällinen ravintola Muru 21.3.2019

Ravintola Muru on niittänyt mainetta Helsingin yhtenä mielenkiintoisimmista illallisravintoloista. Nyt Muru avaa meille Rotissööreille ovensa poikeuksellisesti jo iltapäivällä! Tervetuloa Helsingin Paistinkääntäjien jäsenten tapaamiseen ravintola Muruun, Fredrikinkatu 41, Helsinki torstaina 21.3.2019 klo 13:30.

 

 

Menu: Muru vaihtaa viikoittain menunsa, siksi se jää yllätykseksi. Varmaa on kuitenkin, että ateria on rakkaudella rakennettu ja siinä kunnioitetaan Murun keittiöfilosofiaa.

Hinta: Menun hinta on 49€/hlö palvelu-, naulakko- ja toimistomaksuineen. Alkujuoma kuuluu myös tähän hintaan. Muut juomat maksetaan paikan päällä ja tarjoalla on mm. sommellierin ehdottama viinipakettikin.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Iltapäivätapaamiseen maksamalla seurueesi osallistumismaksut (49€/hlö) HOLVISSA viimeistään 14.3. Maksaessasi voit käyttää sähköistä pankkiyhteyttäsi tai luottokorttia. Maksuohjeet ja -ehdot löydät kotisivuiltamme, kts. vasen palsta.

Pukukoodi: Pikkutakki, käädyt.

Tilaisuus Murussa on avec-tilaisuus.

 

TERVETULOA!

 

 

Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Raaka-ainetoimittajina ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huipputoimittajat ja kasvukautena keittiömme käyttää oman puutarhan yrttejä ja kasveja. Muru on myös vuoden 2018 viiniravintola!