2012 11.9. Turenki asemaravintolaAseman makumatka 11.9.2012


Alkupala "Lähtö Helsingistä" 

Silakkaa 

Wolfberger Riesling 

*** 

Väliruoka  "välipysähdys: 1 Järvenpää "

Alhopakan ankkaa 

Willie Opitz, Pinot Noir Reserva 

*** 

Pääruoka "välipysähdys: 2  Riihimäki"

Peuraa ja luomuohraa 

Museum Real Reserva 

*** 

Jälkruoka "Illan pääteasema"  Turenki

Karviaista ja talkkunaa 

Willie Opitz, Cuvée Beerenauslese 

 

Jäsenistömme kommentit illasta

 

" Uskomaton tarina yrittäjäpariskunnalta. Ihana paikka. Ruuat vielä vähän viimeistelyä vailla. Kaikin puolin upea kokemus."

 

"Tosi onnistunut ravintolan puolesta.  Myötätuntoa yrittäjille, toivottavasti pärjäävät. Uusintavierailu toivottavaa."

 

"Aivan mainio ilta "in the mifdle of no where". Kunnianhimoinen keittiö - onnistui erinomaisesti. Meistä asiakkaista tällaisten elämysten jatkuvuus riippuu!"

 

"Tykkäsin alkuruasta ja keitosta ja jälkiruuasta (vaikka oli talkkunaa ja ennakkoasennetta). Juomat sopi, odotukset kalasta melko pienet, mutta yllätyin positiivisesti."

 

"Kaikki ruuat erinomaisia. Alkuruuan etikka tappoi viinin. Väliruoka viineineen loistava. Tatin maku hienostunut. Liha edelleen viinin kanssa erinomainen. Ohrapilahvi täydensi hyvin riistan maun. Jälkiruoka mielenkiintoinen, ei superi mutta hyvä. Palvelu persoonallista ja lämminhenkistä. Miljöö historian siivittämänä loistava. Kokonaisarvosana 9+."

 

 

 

Suosittelemme jäsenistöllemme lämpimästi Turengin asemalla käyntiä illallisen tai lounaan merkeissä! Heillä on myös ideoita eri tyyppisten elämystapahtumien järjestämiseen, teemana tietysti rautatie tavalla tai toisella. Nettisivuilta löytyvät yheystiedot ja aukioloajat www.turenginasema.fi

 

 

Arja Hornborg

Alkuruokana silikkaleipä
Alhonpakan ankkaa
Erinomaista peuraa
talkkinaa ja karviaista