Kapitulit

Kuopion Kapituli 23.4.22 / Kuva Niilo Isotalo

Kapituli on Chaîne des Rôtisseurs järjestön juhlava tilaisuus, jossa mm. uusille jäsenille myönnetään installointitilaisuudessa käädyt ja nautitaan juhlava Grand Dîner -illallinen. Kapitulien installoinnissa ja Grand Dînerilla pukeudutaan aina smokkiin ja iltapukuun. 

Kapituleja järjestetään 1-3 kertaa vuodessa.  

Kerran vuodessa kaikkialla maailmassa järjestetään Rôtisseurs-suurkapituli. Suomessa suurkapituli on aina elokuussa. Suurkapituli on koko viikonlopun kestävä järjestön päätapahtuma ja sen yhteydessä pidetään myös järjestön vuosikokous. Suurkapitulissa ensimmäisenä iltana järjestetään rennompi ystävien illallinen, Diner Amical, tässä tilaisuudessa pukukoodi on normaalia hieman juhlavampi ravintolapukeutuminen, mutta ei edellytä smokkia ja iltapukua, kuten Grand Dîner illallinen.

Kapituli on kansainvälinen tilaisuus eli jäsenillä on mahdollisuus osallistua eri maiden kapituleihin. Tietoa kunkin maan kapituleista saa järjestömme kansainvälisiltä sivuilta www.chainedesrotisseurs.com

Tulevat suurkapitulit

2024 23.-25. elokuuta suurkapituli Tahkolla, Savon voutikunta

2025 22.-24. elokuuta suurkapituli Lahdessa

2026 kesä suurkapituli Oulu

2027 20.-22. elokuuta suurkapituli Vaasassa, Pohjanmaan voutikunta

2028  kesä suurkapituli Kalevala

2029  kesä suurkapituli  Karjala

2030  kesä suurkapituli Jyväskylä

2031  kesä suurkapituli Lappi

2032  kesä suurkapituli  Turku

2033  kesä suurkapituli  Helsinki

2034  kesä suurkapituli  Tampere

Tulevat paikalliskapitulit

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠



Nuori kokki SM24-kilpailukapituli on 20.1.2024

SM-kilpailu pidetään Jyväskylässä GRADIA Priimuksessa.

Kilpailu on huikea mahdollisuus nuorelle kartuttaa kokemusta, saada mahdollisuuden osoittaa taitojaan sekä päästä kilpailemaan ulkomaille. Vuoden 24 MM-kilpailut käydään Unkarissa. Kilpailuun voi ottaa osaa lokakuussa 2024 alle 27-vuotias ravintola-alan ammattilainen.

Nuori kokki -kilpailun palkinnot jaetaan paikalliskapitulin Grand Dîner -juhlaillallisella Hotelli Verson Kerkkä-salissa.

Installointiin varaamme 30 paikkaa käätyjä odottaville jäsenille ja arvonvaihdon vuoksi uusia käätyjä hakeville, sekä kunnialaattojen ja OMGD jäsenyyden saajille. Tiedotamme ilmoittautuneita erillisellä kirjeellä ohjeineen.

Osallistumismaksu Nuori kokki -kapitulin hinta 148 €/hlö.

Oma- ja seuralaisen osallistumismaksu(t) ilmoittautumisen yhteydessä Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylä ry:n tilille: FI61 4600 2220 0495 81 viite: 20 01243 Mikäli maksajana on yritys, tai muu taho, on maksettavan henkilön nimi mainittava viestikentässä.

Hinta sisältää Grand Dîner -juhlaillallisen ruokajuomineen, palkinto- ja installointiseremonioineen.

Ilmoittautuminen Ilmoittautuessasi varaa jäsenkorttisi näkyville, sillä pyydämme tietoa jäsennumerostasi. Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteet. Täytä ilmoittautuminen huolellisesti käyttämällä nimissä isoja alkukirjaimia.

Ilmoittaudu  TÄSTÄ  Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.1.2024

Peruuttamisehdot Tapahtumaan ilmoittautuneet ja kapitulipaketin maksaneet saavat maksamansa hinnan takaisin vähennettynä toimistokuluilla 10 €/hlö, mikäli peruutus on tehty 01.01.2024 mennessä. 10.01.2024 mennessä palautamme 50 % maksetusta summasta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista emme voi enää palauttaa maksettuja osallistumismaksuja.

MAJOITTAUTUMINEN

Majoitukseen liittyen Rôtisseureille on varattuna Hotelli Versosta 20 huoneen kiintiö 19.-21.1.2024 väliselle yölle.

Majoitushinta seuraavasti:

Standard - huone          105€/1hh/yö
Standard - huone          120€/2hh/yö

Hinnat sisältävät Hotelli Verson suositun suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat päivittäin klo 17–21.

Varaukset viitteellä Rôtisseurs.

Jokainen varaa ja maksaa majoituksensa itse paikan päällä.

Huonekiintiö voimassa 22.12.2023 saakka, jonka jälkeen kiintiössä jäljellä olevat huoneet vapautuvat yleiseen myyntiin.

Huonevaraukset onnistuvat Verson vastaanottoon puhelimitse 014 333 999 tai sähköpostilla info@hotelliverso.fi

Jos haluat useamman yön soita heille pikaisesti ja tiedustele asiaa.