Jouluostosmatka Arvo Kokkoselle 20.12.2019

Kuka uskoisi että Jouluun on vain kuukausi aikaa. Helsingin rotissöörit valmistautuvat Jouluun ostamalla kala- ja äyriäisherkut etukäteen. Tervetuloa Helsingin Voutikunnan ostosmatkalle Arvo Kokkoselle!

 

Aika: perjantaina 20.12.2018. Bussikuljetus klo 16:30 Kiasman edestä bussilaiturilta. Perillä Vantaalla olemme noin klo 17:00. Paluukuljetus keskustaan järjestetään tilaisuuden päätyttyä.

Paikka: Arvo Kokkonen Oy, tehtaanmyymälä; Kuussillantie 16, 01230 Vantaa. (Pihalla on parkkipaikkoja omalla autolla tuleville).

Illan aikana on mahdollisuus tehdä herkkuostoksia. Lisäksi  maistelemme pieniä herkkupaloja viinin kera. Kaiken kukkuraksi voimme nauttia toistemme seurasta vielä näin Joulun alla ja kohottaa juhlamieltämme. Huomio: Voit tilata myös ennakkoon kala- ja äyriäistuotteita, kuten terriiinejä, susheja, hummereita, ostereita ja tuorekaloja. Tee tilauksesi puhelimitse numeroon 09 278 6070 (katso valikoima internetistä os. www.arvokokkonen.fi). Nouda ja maksa tilauksesi ostosmatkallamme.

Hinta: 25€/henkilö. Sisältää alkujuoman, pieniä herkkuja viineineen sekä yhteiskuljetuksen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu LYYTI-palvelussa 15.12.2018 mennessä maksamalla osallistumismaksu(t) (verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla). Ilmoittautumisen yhteydessä tiedustelemme myös osallistumistasi yhteiskuljetukseen (osallistun/en osallistu). Tämä on tärkeää, että voimme mitoittaa bussikapasiteetin oikein!  Ilmoittautuminen tapahtuu vain verkkokaupan kautta ja niin kauan kuin paikkoja riittää. Tilaisuus on avec. Linkki ilmoittautumiseen TÄSSÄ.

Pukukoodi: Pikku takki ja käädyt tai Rotisseurs-pinssi.

www.arvokokkonen.fi. Sivuilta löytyvät tuotekuvaukset ja melkoinen määrä myös kala- ja äyriäisreseptejä muun informaation ohella.

 

TERVETULOA!