Kilpiyritykset Lahden alueella


Ravintola Roux, Rautatienkatu 7, Lahti. Vanhan apteekin tiloissa on nyt uusi ruokaravintola vanhaa kunnioittavalla sisustuksella. Kotisivut.

Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti  Perinteikäs Hämesali tilausravintolana ja kokoustilana. Hämesalin esittelysivu

Tertin kartano, Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli, on aito sukukartano, kulinaristien kestihovi ja kodikas hotelli keskellä luonnonkaunista järvisuomea. Kartanon kauppa ja meijerikahvila ovat avoinna ympäri vuoden päivittäin ja kartanon päärakennus tilaisuuksien mukaan. Kotisivut.

Vanajanlinna, Vanajanlinnantie 485, Hämeenlinna. Tunnelmallisessa Ruokasalissa on 52 asiakaspaikkaa sekä baari. Ruokasali toimii hotellivieraidemme viihtyisänä a la carte -ravintolana. Kotisivut.

Ravintola Taivaanranta, Rautatienkatu 13 Lahti. Lahden keskustassa sijaitseva Taivaanranta on persoonallinen ja palveleva ruokaravintola, joka luottaa itse tekemiseen, kauden makuihin sekä paikallisiin tuotteisiin niin ruoassa kuin juomassa. Herkullisen lisänsä Taivaanrannan moniin annoksiin tuovat Teerenpeli Panimo & Tislaamon palkitut juomat. Ravintolan kellaritiloissa sijaitseekin Teerenpelin alkuperäinen viskitislaamo. Vuonna 2000 avatun Taivaanrannan tunnelmallinen miljöö sekä viihtyisät kabinettitilat kutsuvat nauttimaan tasokkaasta ruoasta ja juomasta. 
Etu Rôtisseurs-jäsenille jäsenkortilla: Taivaanrannan Maalari -alkumalja, max 10 hlön seurueelle. Kotisivut

edit 26.01.23


Teemme kilpiyritysten lisäksi laajaa yhteistyötä ruuan kanssa työskentelevien järjestöjen ja yritysten kanssa. Näitä ovat mm.

  • Kulinaaritalo - koulutuskeskus Salpaus
  • Päijät-Hämeen Keittiömestarit ry
  • Lahden Kauppahalli 
  • Kauppahallin kauppiaat AO Vuorinen, Juustokellari Räsänen, Salpausselän kala
  • Maatila Liha-Meronen
  • Lahden Kauppatori

edit 18.01.22

Järjestö myöntää laatukriteeriensä perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain.

 Kilpikriteerit

edit 27.9.22