La 16.6.19 Koko perheen metsäretki

https://www.lyyti.in/Koko_perheen_metsaretki_1452 

Metsäretki Salpausselän harjulle su16.6. klo 11.00-16.00


Lahden voutikunta jatkaa perheille suunnattujen tapahtumien tarjoamista. Kesän alkajaisiksi olemme lähdössä koko perheen metsäretkelle Salpausselällä Lahdessa sijatsevalle laavulle. Tälle ensimmäiselle retkelle toivomme erityisesti isovanhempia lapsineen ja lapsenlapsineen mukaan!

 

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksen pääkatsomon luona olevalle parkkipaikalle, josta lähtö polkuja pitkin n. 1300 m päässä olevalle laavulle. Paikka löytyy gmapsista tai kartoista nimellä Lepakkolaavu. Reitillä on nousua kohtuullisen paljon, mutta polut ovat hyväkuntoisia. Laavulla valmistamme ja nautimme avotulilla valmistetun lounaan Ville Penttilän johdolla. Täydellä vatsalla on sitten helppoa laskeutua alamäkeä takaisin lähtöpaikalle.

Ulkoiluun on hyvä varata säänmukainen kerrospukeutuminen ja hyvät jalkineet. Selkärepussa on hyvä olla lapsille sopivaa juotavaa tai omia herkkuja.

Tapahtumalle on säävaraus siten, että sateeseen emme lähde ja kulovaroitus avotulikieltoineen estää myös tapahtuman toteutumisen. Tässä tapauksessa ilmoittautumisen yhteydessä maksetut maksut palautetaan.

Aikuisten osallistuminen maksaa 20.00€ ja lapset 5-12v 10€. Ilmoittautumisikkuna sulkeutuu 9.6.2019, ilmoittautumislinkki jäsenkirjeessä tai tässä ylhäällä.

 

Lämpimästi tervetuloa!