Voutikunnan golfmestaruuskilpailu Ringsidessa elokuussa 2019

Tervetuloa mukaan rentoon golf-kisaan Espoon Rigside Golfiin, joka muuten valittiin vuoden 2018 Golfseuraksi! Pelaava puolisosi tai partnerisi on myös tervetullut mukaan.

 

Aika: torstai 8.8. 2018 klo 10:00. Kokoonnumme viimeistään klo 9:30 Klubin loungeen kuuntelemaan kisaohjeita ja nauttimaan kahvista ja pienestä suolapalasta. Kisalähdöt tapahtuvat 10 minuutin välein.

PaikkaRingside Golf, Nurmikartanontie 5, Espoo

Kilpailu: Pelaamme Pistebogey -kilpailun (hcp 54), naisten ja miesten sarjat erikseen, max-ryhmätasoitus on 110. 

Pistebogey-kisassa kolme parasta naista ja kolme parasta miestä palkitaan. Lisäksi järjestämme erikoiskilpailut - pisimmän driven ja lähimmäksi lippua lyöneet kilpailijat palkitaan erikseen.

Hinta: Kilpailumaksu on 95€/hlö ja se sisältää pelikierroksen, range-poletin, golf-kärryt (tarvitset 2€:n pantin kärryä varten), saunan pyyhkeineen, ennen kilpailua tarjottavan kahvin tai teen pienen suolapalan kera, lounaan ja lasin kuohuviiniä sekä toimistomaksun. Pelin jälkeen tarjottavan lounaan yhteydessä juomat ovat omakustanteisia. Sekä ennen kierrosta että kierroksen jälkeen tarjoilut tapahtuvat Klubin loungessa.

Tarvitessasi golf-autoa, varaa se itse Ringside Caddiemasterin toimistosta, p. 010 501 3100. Maksu hoidetaan suoraan Caddiemasterille autoa noudettaessa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu pian, mutta viimeistään 1.8.2018 maksamalla kilpailumaksu(t) verkkokaupassamme. Voit käyttää verkkopankkitunnuksia tai luottokorttia. Ilmoita samalla pelaajien kotikenttä ja tasoitus sekä mahdolliset ruokarajoitteet. Verkkokaupan käyttöohjeet ja maksuehdot löytyvät kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen on mahdollista vain verkkokaupan kautta.

Pukukoodi: Kilpailussa etiketin mukainen golf-asu. Lounaalla casual.

 

TERVETULOA!

Ringside Golf on perustettu vuonna 1990 ja kentän on suunnitellut Kosti Kuronen. Kenttä sijaitsee Espoon Niipperissä, n. 28 km Helsingistä Kehä-III:n varrella. Kenttä on monipuolinen ja se on loistavassa kunnossa läpi kesän. Ringsiden Klubitalo on viihtyisä hyvine lounge- ja saunatiloineen. Ravintolasta vastaa Jussi Kivi ja olemme tottuneet saamaan hyvää ruokaa hänen komentamastaan keittiöstä.