Perinteinen Joululounas Ravintola Pörssissä 14.12.2019

"Arkihuolesi kaikki heitä,
mieles nuorena nousta suo.
Armas joulu jo kutsuu meitä
taasen muistojen suurten luo.
Kylmä voisko nyt olla kellä,
talven säästä kun tuoksahtaa
lämmin leuto ja henkäys hellä,
rinnan jäitä mi liuottaa."

 

Lämpimästi tervetuloa Helsingin Paistinkääntäjien perinteiselle Joululounaalle lauantaina 14.12.2019 klo 12:30 Ravintola Pörssiin  (Fabianinkatu 14, Helsinki).

Totutusti voit ottaa mukaan läheisiäsi ja ystäviäsikin nauttimaan paistinkääntäjähenkisestä ja juhlavasta lounaasta Rotissöörikilven arvoisessa Pörssissä.

Tänäkin vuonna teemme parhaamme, että voimme sijoittaa seurueesi samaan pöytään ravintolan tilarajoitteet huomioiden. Siispä anna kaikki seurueesi nimitiedot selkeästi ilmoittautumisen yhteydessä, myös lasten nimet.

Panostamme mukavaan joululounastunnelmaan runsaan, maittavan ja monipuolisen buffetpöydän antimien kera. Joulupukkikin on luvannut tulla tervehdyskäynnille ja jakamaan pieniä maistuvaisia...

 

”Joulupukki, joulupukki, valkoparta, vanha ukki,
vietä iltaa joukossamme täällä meidän riemunamme.
Tervetullut meille aina, käypä tänne, puuta paina,
tai jos leikkiin tahdot tulla, kahta hauskempaa on sulla!”

 

Helsingin Paistinkääntäjät tukevat jäsentensä joululounasta merkittävästi. Näin joululounas voidaan tarjota hintaan

  • 43 €/jäsen
  • 60 €/jäsenen avec ja vieras
  • 30 €/4-12 -vuotias lapsi
  • Alle 4-vuotias lapsi maksutta

Voutikunta tarjoaa osallistujille alkujuoman! Muut juomat jokainen maksaa itse paikan päällä. Valikoimassa on hyviä tämän vuotiseen noutupöytään sopivia ruokaviinejä (pullohinta pöydässä 43 €) ja Helsingin Paistinkääntäjien nimikkosamppanjaa Palmer & Co.'lta (Brut Reserve 63 €/pll ja Rose Champagne 68 €/pll) ja myös alkoholittomia juomia. 

Huom. naulakkomaksu EI sisälly hintaan, vaan jokainen huolehtii siitä itse paikan päällä.

Menu: Monipuolinen Pörssin joulumenu sisältää alkuun Siianmätiä (sipuli, smetana), Glögisilliä, Smetanasilliä, Sinappisilakkaa, Graavilohta, Katkarapuja Diablo, Aladobia, Portviini-hyytelöityä linnunmaksapateeta, omenachutneyta, Paahtopaistia ja kapriskastiketta, Joulumakkaroita ja Pörssin sinappia, Sienisalaattia, Rosollia punajuurikermalla, Waldorfinsalaattia, Sahrami marinoitua fenkolia&paprikaa, Pikkelöityjä kasviksia, Keitettyjä perunoita, Leipää ja voita

Lämpiminä jouluisina ruokina erilaisia lihoja kinkkuineen ja laatikoita sekä lipeäkalaa (lautasannos halukkaille)

Jälkiruokabuffet tarjoillaan Linnanpihalla ja sisältää monenmoisia herkkuja, jotka maistuvat Rotissöörivaarista alkaen pienimmillekin vieraille...

Ilmoittautuminen: alkaa perjantaina 15.11.2019 klo 10:00 LYYTI-verkkokaupassamme.  Paikkoja on rajoitetusti. Ravintola Pörssin kaikki tilat ovat käytössämme. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.12.2019 maksamalla osallistumismaksut verkkokaupassamme sähköisin pankkiyhteyksin tai luottokortilla. Linkki verkkokauppaan TÄSSÄ. Ilmoita samalla toivomasi pöytäseurue ja mahdolliset muut erityistoiveet. Muista ilmoittaa nimellä myös kaikki lapset, vaikka he osallistuisivat maksutta. 

Pukukoodi: Pikkutakki, solmio ja käädyt. Tonttulakkia saa käyttää ja se on suotavaakin...!

Helsingin Voutineuvosto toivottaa kaikille Hyvää Joulun odotusta!

TERVETULOA!