2012 30.10. Jäsenilta Hollolan Hirvi


Jäsenilta 30.10. Hollolan Hirvessä

Järjestömme ensimmäinen jäsenilta Hollolan Hirvessä oli onnistunut tapahtuma. Paikalla oli 27 henkeä , mukana myös muutama ensikertalainen, mikä oli erinomaisen hyvä. Väki oli tyytyväistä ja kokivat saaneensa tietoa sekä uutta että vanhan kertausta ja tarkennusta. Valtavoutimme Juha Ojamo oli nähnyt suuren vaivan kootessaan tietoa järjestöstä ja hän piti kattavan esitelmän järjestön toiminnasta Suomessa sekä maailmalla. Monelle niin vieras Ranskan toimintakin tuli tutummaksi. Kiitos Juhalle!

Jäsenistömme suusta:

”hyvä ja maukas hirvikeitto, ihanat leivät ja lisäkkeet, paistinkääntäjien info tarpeen ja kattava, lisää tämän tapaisia tapahtumia”

”Juuri niin kuin odotin: hyvää ruokaa, asiallista tietoa, ystävällisiä ihmisiä tärkeän asian äärellä, Kiitos järjestelyistä”

”erinomainen peura, muheva hirvikeitto ja aivan mahtava ruisleipä. Mukava tapaaminen, joka toivottavasti ei jää ainoaksi. Tuhti tietopaketti, Kiitos!”

”Tilaisuus oli mielenkiintoinen. Tietoa sain järjestöstä enemmän kuin tiesin aikaisemmilta ajoilta. jatkoa vastaaviin tilaisuuksiin!”

”paikka erinomainen; olisiko kuljetuksen järjestämisellä saatu paikalle enemmän ihmisiä, ruoka maltillisen kokoinen, erinomainen”