18.9.19 Jäsenilta ruokavalmistusta

Sikaa Kulinaaritalolla 18.9.2019 klo 17/19

 

Ilmoittautumislinkki  Lyytissä tässä , ilmoittaudu 10.9. mennessä!

 

SIKAILTA!

 

Valmistamme ja puhumme siasta, keittiön päällikkönä Lahden Seurahuoneen Ville Penttilä.

Maistelemme erilaisia sian paloja alkuun – eroa Serranon kinkusta ja Parman kinkusta, ehkä teemme ihan antipastoja viereen.

Sitten valmistamme Iberico-possun kyljyksiä, ( sirkulointi ja paisto )

Porsaan fileetä ( tällä kertaa, emme tee siitä kuivaa ..  )

Haudutetaan poskea ja potkaa.

Lisäksi valmistetaan syksyn juureksista ja sadosta hieman kylkiäisiä.

Jälkiruoaksi tehdään pekaanipähkinöistä ja kurpitsasta piirasta/kakkua.

 

Keittiölle mahtuu ensimmäiset 25 henkilöä sopivasti työskentelemään, aloitus heti klo 17.00, yhteensä viidellekymmenelle voimme luvata paikan ruokapöydästä klo 19 alkaen.

Illan hinta jäsen tai avec 31,50€, ei-jäsen 41,50€ sisältää tarpeelliset ruokajuomat sekä keittiöllä että aterialla.

Keittiöön mukava vaatetus ja kengät, aterialle pikkutakki ja käädyt, kuten tavallista.

 

Lämpimästi tervetuloa!