Karjalan jäsentapahtumat

Saimaa Gourmet Gala 13.11.2021


SAIMAA GOURMET

Edistääkseen hyvän ruoka- ja viinikulttuurin kehittymistä  Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella on  Châine des Rôtisseurs Karjala, Karjalan Keittiömestarit, Kymen Keittiömestarit ja Saimaan Munskänkarna ovat perustanet Saimaa Gourmet – yhteistyöelimen.

KARJALAN KAPUSTA

Vuosittaisena tunnustuksena Saimaa Gourmet myöntää Karjalan Kapusta – palkinnon. Palkinto myönnetään henkilölle,  yhdistykselle, yhtiölle tai yhteisölle erityisestä suomalaista ruokakulttuuria edistäneestä yksittäisestä teosta tai pitkäaikaisesta työstä. Palkinto jaetaan ensimmäisen kerran 13.11.2021 järjestävässä Saimaa Gourmet Galassa Holiday Club Saimaassa.

SAIMAA GOURMENT GALA

Gala-ilta on juhlava gastronominen tapahtuma, joka pidetään Holiday Club Saimaan Paviljonki-salissa.  Maître Rôtisseur Juhani Ellonen tiimeineen vastaa illallisen menusta, josta mainittakoon: Saimaa ja Vilja, Raikas  Metsä, Riista ja Sieni, Marja & Suklaa sekä Lehmus.

Illan musiikista ja illallisen jälkeisistä tanssien tahdeista vastaa suuri Rakuunasoittokunta.

Tapahtuman yksityiskohtaidet tiedot julkistetaan lähiaikoina. Merkitkää tapahtuma kalenteriinne ja tarkastaa, ettei iltapuku,smokki tai tumma puku ole kesän aikana kutistunut.


Kuvia kesäristeilyltä Taipalsaarelle