2013 14.12. Rouxin joululounas

Tämän vuoden joululounas nautittiin Ravintola Rouxissa. Meitä oli paikalla yhteensä 47h, eli saimme salin ja viinihuoneen täyteen, enemmänkin väkeä olisi sopinut.

Sami joukkoineen oli koonnut erittäin herkullisen ja monipuolisen alkuruokapöydän, josta tuli tietysti taas syötyä vähän liikaa                                                                                                     

Pääruokana nautimme erinomaisella taidolla paistetun pekonoidun poropihvin seuranaan tummaa (pari päivää kasaan keitettyä) sipulikastiketta sekä savupalsternakkapyreetä. Annos oli visuaalisesti kaunis ja suussa sulava kokonaisuus.                                                                                                                                                                                                                                     

Jälkiruokapöydässä oli juustojen seurana tyrniporkkanahilloketta ja laakerinlehti-viikunahilloketta sekä Katin omin käsin valmistamia erinomaisia kakkuja ja muita herkkuja.         

Ohessa paikalla olleiden kommentteja lounaasta:

Kylläpä oli hyvää. kaikissa ruokalajeissa olivat maut kohdallaan. Alkuruokapöytä oli huolella tehty. Waldorf oli todella poikkeuksellisen hyvää, hummeriterriini erinomaista. Yrttisuolattu härän filee erinomainen. Poronlisäke, palsternakkapyree erinomainen, kauniit annokset. Jälkiruokapöytä ylenpalttinen. Kiitos.

Maukasta ruokaa, erityisesti pääruoka täydellinen

Viinivalinta onnistunut

Erityiskiitos susjuvasta ja tyylikkäästi hoidetusta salityöskentelystä

Kiitos, erinomaista, täydellistä

Upea alkuruokapöytä, raikkaita uusia makuja

Pääruoassa laatueroja

Tajuton jälkiruokapöytä

Hyvä palvelu! 10+

Kaikki oli mielestäni erinomaista, hienosti esillä, maistuvaa, raikasta. parasta minun makuuni olivat suolalohi, omenasellerisalaatti, ruisleipä ja kuiva kakku. Kiitos paljon!

Alkuruokapöytä ”High Lights”:

Lihat: balsamicohärkä oli taivaallista samoin maksapatee, erikoismaininta marinoiduille kangasrouskuille

Kalat: Jokirapusalaatti oli herkullista, samoin kuin lohiterriini ja hummeriterriini

Pääruoka: Näin mureaa poronpaistia emme ole syöneet koskaan, palsternakkapyree sopi porolle täydellisesti

Jälkiruoka: harmillisesti jälkiruoalle oli liian vähän tilaa muiden herkkujen nauttimisen takia:) kattava valikoima, jokaiselle jotakin, herkullisia suklaakakkuja, macaroneja, ihania juustoja ja viikunahilloa

Kiitos hyvää oli kaikki!

10+