Kalevala

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

Voudin terveiset

lue lisää täältä

Tulevat tapahtumat

 2023

25.2.Ravintolavierailu, 
Trattoria Otto
18.3.Makumatka Aasiaan 
-ruoanvalmistuskurssi
6.4.Vuosikokous / Testing
22.4.Kilpipäivä
11.8.Ruokaretki Ilomantsiin 
23.9.Sadonkorjuujuhlat 
-ruoanvalmistuskurssi
7.10. Retki Lappeenrantaan
28.10.Drinkkikoulu
5.12.Viinitasting


Kapitulit

25.-27.8.Suurkapituli, Tampereella


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.

Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! 

Klikkaamalla näet jäsenedut.