Kalevala

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

Tärkeää tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kalevalan alueen tapahtumiin

lue lisää täältä

Tulevat tapahtumat

Kevät 2022

PeruttuBlini-ilta Valamossa
26.3.Annos Afrikkaa 
-ruoanvalmistuskurssi
9.4.Vuosikokous ja kilpipäivä Joensuun Teatteriravintolassa
14.5.Shampanja tasting

Syksy 2022

Syksyn ohjelma ilmoitetaan kevään aikana. 

Kapitulit

23.4.


Savon ja Kalevalan yhteinen paikalliskapituli, Kuopiossa
19.-21.8.Suurkapituli, Helsingissä


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.

Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! 

Klikkaamalla näet jäsenedut.

Seuraa, jaa uutisia - keskustele ja kommentoi