Kalevala

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

Tärkeää tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kalevalan alueen tapahtumiin

lue lisää täältä

Tulevat tapahtumat

Kevät

15.2.Blini-ilta Valamossa
28.3.OMGD tutuksi, viini-& juustoilta
25.4.Vuosikokous ja kilpipäivä
16.5.Ravintolavierailu, Local Bistro
13.6.Retki, Juvan tryffelikeskus ja Järvisydän

Syksy

12.9.Sieniherkut -ruoanvamlistuskurssi
17.10.Ravintolailta, ravintola Kielossa
28.11.Joulun kokkikoulu

Kapitulit

22.2.Suksi Lahteen 
28.11.Merikapituliin, Helsinki           

Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.

Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! 

Klikkaamalla näet jäsenedut.

Seuraa, jaa uutisia - keskustele ja kommentoi

Kansainvälinen Kilpipäivä 25.4.2020