Kalevala

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

Tärkeää tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kalevalan alueen tapahtumiin

lue lisää täältä

Tulevat tapahtumat

Kevät 2021

6.2.Ravintolavierailu Filipof klo.18.00
27.3.Viini testing live stream
17.4.Vuosikokous, Karjalaisuus lautasella
24.4.Kilpipäivä, virtualinen kokkikoulu

Syksy 2021

        Yritysvierailu
   Makumatka Afrikkaan

Viini ja juustot osa 2. (punaviinit)

Pikkujoulu

Kapitulit

20.3.Merikapituli, Helsinki                     
28.8.Suurkapituli, Turku






Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.

Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! 

Klikkaamalla näet jäsenedut.

Seuraa, jaa uutisia - keskustele ja kommentoi