Kalevala
Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.
Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.
Voudin terveiset
lue lisää täältä
Tulevat tapahtumat
2023
25.2. | Ravintolavierailu, Trattoria Otto |
18.3. | Makumatka Aasiaan -ruoanvalmistuskurssi |
6.4. | Vuosikokous / Testing |
22.4. | Kilpipäivä |
11.8. | Ruokaretki Ilomantsiin |
23.9. | Sadonkorjuujuhlat -ruoanvalmistuskurssi |
7.10. | Retki Lappeenrantaan |
28.10. | Drinkkikoulu |
5.12. | Viinitasting |
Kapitulit
25.-27.8. | Suurkapituli, Tampereella |
Jäseneksi?
Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.
Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.
Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.
Muista käyttää kilpiyritysten palveluja!
Klikkaamalla näet jäsenedut.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
