Kalevala

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

Tärkeää tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kalevalan alueen tapahtumiin

lue lisää täältä

Tulevat tapahtumat

Kevät 2021

6.2.Ravintolavierailu Filipof                  
27.3.Viini testing Teams
24.4.Vuosikokous, Teams
7.5.Kevään herkut lautasella, verkkoruokakurssi
22.5Ravintolavierailu PERUTTU


Syksy 2021

13.8 Vierailu Honkavuoren olutpanimo
   Ruokakurssi

Viini ja juustot 

Pikkujoulu

Kapitulit

27.8.Suurkapituli, Turku Ilmoittautuminen alkaa 5.6.    klo. 10.00
















Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.

Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! 

Klikkaamalla näet jäsenedut.

Seuraa, jaa uutisia - keskustele ja kommentoi