Kalevala
Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.
Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.
Tärkeää tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kalevalan alueen tapahtumiin
lue lisää täältä
Tulevat tapahtumat
Kevät 2021
6.2. | Ravintolavierailu Filipof klo.18.00 |
27.3. | Viini testing live stream |
17.4. | Vuosikokous, Karjalaisuus lautasella |
24.4. | Kilpipäivä, virtualinen kokkikoulu |
Syksy 2021
Yritysvierailu | |
Makumatka Afrikkaan | |
Viini ja juustot osa 2. (punaviinit) | |
Pikkujoulu |
Kapitulit
20.3. | Merikapituli, Helsinki |
28.8. | Suurkapituli, Turku |
Jäseneksi?
Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme.
Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.
Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita tilaisuuksiimme.
Muista käyttää kilpiyritysten palveluja!
Klikkaamalla näet jäsenedut.




Seuraa, jaa uutisia - keskustele ja kommentoi
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
