Chaîne des Rôtisseurs Lahti

Lahteen uusi kilpiravintola: ravintola Taivaanranta on saanut järjestön tunnustuksena oikeuden käyttää Rotisseurs -kilpeä osoituksena laadukkaasta ruokatuotteesta ja hyvästä palvelusta.

Kilven luovutustilaisuus järjestetään aikataulujen puitteissa 18.1.23

Lahden voutikunnan muut kilpiravintolat ovat Seurahuone-Hämesali, Roux, Tertin kartano ja Vanajanlinna.

Onnittelut uudelle kilpiravintolalle!


Kilpipäivää Lahden Kauppatorilla
Kilpipäivää Lahden Kauppatorilla
Bailli Jari Prami ja Bailli Honoraire Arja Hornborg
Bailli Jari Prami ja Bailli Honoraire Arja Hornborg
Vice-Conseiller Gastronomique Niko Nyman
Vice-Conseiller Gastronomique Niko Nyman

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, herättää kiinnostusta niiden harrastamiseen sekä lisätä tietoisuutta niistä Lahden voutikunnan alueella.

Lahden Voutikunnan toimintaa on leimannut aktiivisuus ja ”oma tekeminen”. Jäsenemme ovat kokoontuneet yhteisiin tapahtumiin, jossa keskeisimpinä ajatuksina ovat olleet hyvä ruoka, hyvät kotimaiset raaka-aineet, toisinaan valmistaminen yhdessä, aina nauttiminen yhdessä ja samalla myös oppiminen yhdessä - toinen toisiltamme.

LINKKI JÄSENTAPAHTUMASIVULLE

LINKKI KÄÄDYT -SIVULLE

Siirry tästä alta järjestön Facebook -tapahtumiin.

Järjestömme nimi päivittyy myös vastaamaan paremmin nykytoimintaa ja siinä esiintynyt lisäys “Paistinkääntäjät” jää pois. Uusi muoto on nyt: Chaîne des Rôtisseurs Finlande ja vastaavasti voutikunnassamme Chaîne des Rôtisseurs Lahti


Chaîne des Rôtisseurs Lahti videokanava Youtubessa osoitteessa

http://bit.ly/2w1wChN


Lahden voutikuntaan saat kätevimmin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteella presse.lahti (at) gmail.com, tietysti käyttämällä @-merkkiä.