Chaîne des Rôtisseurs Lahti

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, herättää kiinnostusta niiden harrastamiseen sekä lisätä tietoisuutta niistä Lahden voutikunnan alueella.

Lahden Voutikunnan toimintaa on leimannut aktiivisuus ja ”oma tekeminen”. Jäsenemme ovat kokoontuneet yhteisiin tapahtumiin, jossa keskeisimpinä ajatuksina ovat olleet hyvä ruoka, hyvät kotimaiset raaka-aineet, valmistaminen yhdessä, nauttiminen yhdessä ja samalla myös oppiminen yhdessä - toinen toisiltamme.

Arja Hornborg
Bailli de Lahti

Voutikunnan vuosikokous Ravintola Kokka 16.9.20 klo18

Aineistot jäsentapahtumat -sivulla, päivitetty 14.9.

Suksi Lahteen-kapituli 22.02.2020

Tervetuloa Lahteen talvikapituliin Lahden Seurahuoneelle lauantaina 22.02.2020! 

Perinteikäs talviurheilukaupunki järjestää Finlandia-hiihdon viikonloppuna makunautintoja täynnä olevan talvikapitulin, jossa paikallisuus, alkuperäisyys ja tuoreus näkyvät ja maistuvat! Lahden uudistunut kävelykeskusta luo talvista tunnelmaa, kun keskustan kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä kulkuyhteyksistä: Matkakeskus ja Toriparkki tuovat hyvän ruuan ystävät läheltä ja kaukaa makunautintojen, talviurheilun ja muun kulttuuritarjonnan äärelle!

Ammattilaisluennon pitää Anu Hopia. Alustava aihe on 'Kemiaa ruuanlaitossa'.

Lauantaina Ravintola Roux ja Lahden Seurahuone tarjoavat lounasta Rôtisseurs-hengessä. Lounasmenut ja - hinnat päivittyvät kapitulisivuille myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa, suksitaan Lahteen!

Lahden voutineuvosto

päivitetty 2.12.19
Artikkeli kv. lehdistössä

https://www.chainedesrotisseurs.com/newsonline/story.php?ids=1715&l=EN

Kapitulikuvien tilaus: hencca2@gmail.com 

Chaîne des Rôtisseurs Lahti videokanava Youtubessa osoitteessa

http://bit.ly/2w1wChN

Järjestömme nimi päivittyy myös vastaamaan paremmin nykytoimintaa ja siinä esiintynyt lisäys “Paistinkääntäjät” jää pois. Uusi muoto on nyt: Chaîne des Rôtisseurs Suomi ja vastaavasti voutikunnassamme Chaîne des Rôtisseurs Lahti

Lahden voutikuntaan saat kätevimmin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteella presse.lahti (at) gmail.com, tietysti käyttämällä @-merkkiä.