Chaîne des Rôtisseurs Lahti


Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, herättää kiinnostusta niiden harrastamiseen sekä lisätä tietoisuutta niistä Lahden voutikunnan alueella.

Lahden Voutikunnan toimintaa on leimannut aktiivisuus ja ”oma tekeminen”. Jäsenemme ovat kokoontuneet yhteisiin tapahtumiin, jossa keskeisimpinä ajatuksina ovat olleet hyvä ruoka, hyvät kotimaiset raaka-aineet, toisinaan valmistaminen yhdessä, aina nauttiminen yhdessä ja samalla myös oppiminen yhdessä - toinen toisiltamme. Käy tutustumassa tapahtumiimme jäsentapahtumat-sivulla.


Jäsenkirjeistä tärkeää asiaa!


Tammikuussa 2024 Google ja Yahoo kiristi entisestään yksityisten sähköpostiosoitteidensa suojauksia, mikä tarkoittaa näiden sähköpostilaatikoiden osalta tiukentunutta tietosuojaa, mikä voi tarkoittaa myös sitä, että entistä useampi uutiskirje joutuu roskapostiin.

Rôtisseurs järjestö käyttää jäsenkirjeiden lähettämisessä erittäin luotettavaa LianaMailer nimistä ohjelmistoa. LianaMaileriin tehtiin muutosten vuoksi tammikuussa Googlen suosittelema tekninen päivitys, minkä avulla suurimpaan osaan sähköposteista pitäisi tulla lähetys läpi ihan normaalisti, mutta @gmail.com, @googlemail.com, @yahoo.com and @ymail.com päätteisillä posteilla on muita tiukempi roskapostisuodatus ja erityisesti näissä kirjeet voivat mennä muita useammin roskapostiin.

Helmikuussa vaihdoimme lisäksi LianaMeilerin suosituksesta uutiskirjeen lähettäväksi tahoksi lahti@rotisseurs.fi osoitteen. Näiden muutosten vuoksi tarkistakaa vielä roskapostikansionne säännöllisesti,  ja jos sinne on mennyt Rôtissseurs jäsenkirje nyt helmikuussa (sekä paikallinen että valtakunnallinen), niin merkitkää kirjeiden lähettäjä luotettavaksi kirjeiden lähettäjäksi omassa sähköpostiohjelmassanne, jolloin ongelman pitäisi jatkossa poistua.Chaîne des Rôtisseurs Lahti 
sosiaalisessa mediassa

Lahden voutikunnalle on avattu sosiaalisen median kanavat Facebookiin ja Instagramiin. Tilien tarkoituksena on esitellä järjestömme toimintaa ja tapahtumia ja houkutella myös sitä kautta uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Tileillä nostamme myös esiin alueemme Kilpiravintoloita.

Facebookin löydät nimellä Chaine des Rôtisseurs Lahti tai tämän linkin kautta. -> Tästä Facebookiin 

Instagram tili puolestaan löytyy nimellä @rotisseurs_lahti tai tämän linkin kautta. -> Tästä Instagramiin

Lahden voutikuntaan saat kätevimmin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteella presse.lahti (at) gmail.com, tietysti käyttämällä @-merkkiä.