Chaîne des Rôtisseurs Lahti

Hyvä Lahden ”Rotissööri”

Saadessani harrastajakäätyni Vierumäen talvikapitulissa vuonna 2008, en olisi mitenkään uskonut saavani koskaan näitä arvokkaita vihreitä käätyjä ja niiden tuomaa vastuuta toiminnastamme. 

Kiitän lämpimästi Bailli Honoraire Arjaa upeasta 10-vuotiskaudesta, johon mahtuu mahtavia Lahden kapituleja sekä mieliinpainuvia gourmet-tapahtumia. Tältä vahvalta pohjalta minun on hyvä jatkaa. 

Koska asun Hattulassa, Hämeenlinnan kupeessa, tulen jakamaan käytännön tehtäviä voutineuvostomme jäsenille. Yhdessä tekeminen tulee varmastikin näkymään vouti-kuntamme toiminnassa jatkossa. Lähden alkavan syksyn toimintaan oikein toiveikkaana ja lähiaikoina saammekin syksyn ohjelman valmiiksi. Hyvän ja osaavan voutineuvostomme kanssa tulemme suunnittelemaan kaikille jäsenil-lemme mielenkiintoisia ja mieleenpainuvia ruokatapahtumia. 

Odotan mielenkiinnolla myös jäseniltämme uusia ideoita toimintaamme. Toivon näkeväni illoissamme ja tapahtumissamme jatkossakin innokkaita ja iloisia jäseniä.

Parhain terveisin

Jari Prami

Bailli de LahtiYhdistyksemme tarkoituksena on edistää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, herättää kiinnostusta niiden harrastamiseen sekä lisätä tietoisuutta niistä Lahden voutikunnan alueella.

Lahden Voutikunnan toimintaa on leimannut aktiivisuus ja ”oma tekeminen”. Jäsenemme ovat kokoontuneet yhteisiin tapahtumiin, jossa keskeisimpinä ajatuksina ovat olleet hyvä ruoka, hyvät kotimaiset raaka-aineet, valmistaminen yhdessä, nauttiminen yhdessä ja samalla myös oppiminen yhdessä - toinen toisiltamme.

Arja Hornborg
Bailli Honoraire de Lahti


Hyvän ruuan ystävät Chaîne des Rôtisseurs – Lahti jäsenet!

Kulunut vuosi oli monella tapaa erikoinen ja haastava kaikelle järjestötoiminnalle. Ravintolatoiminta joutui ennennäkemättömien haasteiden eteen ja yritysten tulevaisuus on monessa kohtaa ollut vaakalaudalla. Nopealla reagoinnilla ja uusilla toimintatavoilla ravintolayritykset ovat onnistuneet säilyttämään toimintakykynsä ja voivat edelleen tarjota asiakkailleen elämyksiä. Asiakkaat ovat tukeneet yrityksiä ottamalla nämä uudistukset hyvin vastaan ja mm. hankkineet elämystuotteita ravintoloista kotona nautittavaksi.

Tunnelmalliset tilaisuudet ja ystävien tapaaminen ovat olleet harvassa. Tilaisuuksia on jouduttu peruuttamaan tai osallistumisrajoitukset ovat kutistaneet toimintaa merkittävästi. Toivomme tulevasta vuodesta vilkasta jatkoa ravintolakulttuurin edistämiseen järjestömme kautta ja miellyttäviä tapaamisia rakkaiden ystävien kanssa ruokaelämysten parissa!

Chaîne des Rôtisseurs Lahti videokanava Youtubessa osoitteessa

http://bit.ly/2w1wChN

Järjestömme nimi päivittyy myös vastaamaan paremmin nykytoimintaa ja siinä esiintynyt lisäys “Paistinkääntäjät” jää pois. Uusi muoto on nyt: Chaîne des Rôtisseurs Finlande ja vastaavasti voutikunnassamme Chaîne des Rôtisseurs Lahti

Lahden voutikuntaan saat kätevimmin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteella presse.lahti (at) gmail.com, tietysti käyttämällä @-merkkiä.