Chaîne des Rôtisseurs LahtiJäsenkirjeet roskapostissa!


Jäsenkirjeiden lähettäjä LianaMailer joutuu joissakin posti- ja selainohjelmissa suuren kirjeiden määrän vuoksi roskapostisuodattimen suodattamaksi. TÄMÄN VUOKSI tarkistakaa roskapostikansionne säännöllisesti tai merkitkää Rotisseurs luotettavaksi kirjeiden lähettäjäksi, jolloin ongelma poistuu.


edit 24.7.23 klo 16.00

Hallitus päätti kokouksessaan 05.04.23 kutsua kunniapuheenjohtajaksi Arja Hornborg 'in. Onnittelut uudesta nimityksestä!

Voutineuvostoon kutsuttiin 20.9.23 uusi jäsen, Marika Mesimäki. Lämpimästi tervetuloa mukaan toiminnan suunnitteluun!

edit 20.9.23


Uusia kuvakansioita viimeisimmistä tapahtumista vasemmalla jäsentapahtumissa!

edit 5.6.23


Kansainvälinen Kilpipäivä la 22.4.23 klo 11-13 Kauppatori Lahti


Suurkiitos tori-isäntä Timo Arasolalle suuresta avusta tapahtuman järjestämisessä!


Yhteistyökumppaneina olivat ( aakkosjärjestyksessä) Lahden Seurahuone, Lihakauppa A.O.Vuorinen, Maatila-Liha Meronen, Ravintola Roux, Salpausselän Kala, Ravintola Taivaanranta

Kilpipäivää Lahden Kauppatorilla 2023 Bailli Lahti Jari Prami
Maatila-Liha Meronen Kilpipäivässä 2023
Anne Kajaniemi ja Lahden Seurahuoneen joukkue Kilpipäivä 2023

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, herättää kiinnostusta niiden harrastamiseen sekä lisätä tietoisuutta niistä Lahden voutikunnan alueella.

Lahden Voutikunnan toimintaa on leimannut aktiivisuus ja ”oma tekeminen”. Jäsenemme ovat kokoontuneet yhteisiin tapahtumiin, jossa keskeisimpinä ajatuksina ovat olleet hyvä ruoka, hyvät kotimaiset raaka-aineet, toisinaan valmistaminen yhdessä, aina nauttiminen yhdessä ja samalla myös oppiminen yhdessä - toinen toisiltamme.


Järjestömme nimi päivittyy vastaamaan paremmin nykytoimintaa ja siinä esiintynyt lisäys “Paistinkääntäjät” jää pois. Uusi muoto on nyt: Chaîne des Rôtisseurs Finlande ja vastaavasti voutikunnassamme Chaîne des Rôtisseurs Lahti


Lahden voutikuntaan saat kätevimmin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteella presse.lahti (at) gmail.com, tietysti käyttämällä @-merkkiä.

edit 03.05.23