Illallinen ravintola Andreassa 15.10.2019

Ravintola Andrea - anatolialaisen ja pohjoismaisen keittiön kohtaamispaikka

 

Anatolialaisia makuja, pohjoismaisia raaka-aineita, jaettavia annoksia ja herkkuja, sormiruokaa, hitaasti kypsytettyä lihaa, tuoreita vihanneksia sekä mausteisia flat bread -leipiä taivaallisilla täytteillä.  Jännittävät makuyhdistelmät, jotka palkittu suomalais-turkkilainen kokki Mehmet Gürs tuo Helsinkiin.

Helsingin Voutikunta järjestää makuelämyksellisen illallisen tässä mielenkiintoisessa ravintolassa. Tule mukaan yksin tai partnerisi kanssa nauttimaan makuelämyksisät ja hyvästä seurasta. 

Paikka: Ravintola Andrea, Lönrotinkatu 4, Helsinki (Ravintola Andrea sijaitsee Hotel St. Georgen kivijalassa, Helsingin keskustassa)

Aika: Tiistaina 15.10. klo 19

Menu (suluissa suositus/ viinipakettiin kuuluva viini):

Alkumalja Palmer & Co samppanja

***

Grillattua poron sydäntä ja paistettua tattia (&N Karazakis Merlot, Pasaeli, Kaz Daglan, Turkki)

***

Paistettua karitsan ulkofileetä, kanaliemi ja savustettua jogurttia (Bout d'Zan Cotes du Rhône Rouge, Rhône, Ranska) tai

Grillattua kuhaa, oliiviöljyssä haudutettua maa-artisokkaa (Gessami Gramona, Gramona, Penedes, Espanja)

***

Porkkanakakkua ja kardemumma-anglaise (Beerennauslese Zweigelt, Kracher, Burgenland, Itävalta)

Hinta: Menu 57€/hlö. Viinipaketti jonka hinta on 38€/hlö tai muut juomat ostetaan paikan päällä ravintolassa. Naulakko- ja toimistomaksu siältyvät hintaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Lyyti-maksupalvelussa 5.10.2019 mennessä. Linkki Lyytiin TÄSSÄ. Muista valita itsellesi ja seuralaisellesi jompi kumpi pääruokavaihtoehdoista. Maksa osallistumismaksu(t) annettuja ohjeita seuraten Lyytissä.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

 

TERVETULOA!

Mehmet Gürs on maailmanlaajuisesti arvostettu ja palkittu suomalais-turkkilainen kokki. Suomessa syntynyt, Ruotsissa kasvanut ja Yhdysvalloissa kouluttautunut Mehmet asuu nyt Istanbulissa, Turkissa. Hän on luonut maailman 50 parhaan ravintolan joukkoon valitun Miklan. Mehmetillä on kaiken kaikkiaan 14 ravintolaa, kahvila sekä pohjoismainen kahvipaahtimo.

 

Mehmet Gûrs