Rôtisseurs-kilpipäivä

World Chaîne Day on 22.4.2023

Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä Chaîne des Rôtisseurs kilpiravintoloissa ja -herkkumyymälöissä. Tapahtuma järjestetään samana päivänä eri puolilla maailmaa.

World Chaîne Day-päivänä järjestetään kilpiravintoloissa ja -herkkumyymälöissä erilaisia tempauksia, jotka ovat avoimia kaikille. Päärooli tapahtumissa on tietenkin ruoalla. 

Vieraile Kattojärjestön kansainvälisillä kilpipäiväsivuilla.

Vieraile kilpiravintoloissa, kilpimyymälöissä tai osallistu muihin kilpipäivän tapahtumiin

Monissa kilpiravintoloissamme on kilpipäivän aikana erityismenu, joka on suunniteltu täydellä sydämellä. Useissa kilpimyymälöissä on erityisiä maistatuksia ja vinkkejä ajankohtaiseen reseptiikkaan. Kilpipäivän aikana järjestetään myös muita avoimia tilaisuuksia. Käy siis nauttimassa herkullinen ateria, hae vinkkejä omaan reseptiikkaan tai vieraile avoimissa tapahtumissa. Katso järjestettävät tapahtumat kunkin voutikunan omilta sivuilta.

Käytä käätyjä päivän aikana

Käädyt ovat järjestömme tunnetuin symboli. Ne toimivat myös erinomaisena keskustelun avaajana. Toivomme, että kilpipäivänä jäsenet käyttäisivät käätyjä vieraillessaan kilpiravintoloissa tai kilpipäivän muissa tapahtumissa.

Erityisesti ammattilaisjäseniämme pyydämme käyttämään käätyjä myös mahdollisen työpäivänsä aikana.