Lahden jäsentapahtumat

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kaikkiin tilaisuuksiimme on myös avec tervetullut, ellei kutsussa erikseen toisin mainita. Jäsenet voivat tuoda vieraitaan tutustumaan tapahtumiimme. Tiedustele jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta voutineuvoston jäseniltä. (linkki)Vuoden 2024 tulevia tapahtumia 


Vuosi 2024

 • Ti 9.1.2024 Ravintola Taivaanranta
 • Ke 7.2.2024 Bistro Kokka Barbeque-illallinen
 • Ke 21.2.2024 klo 18.00 OMGD Seurahuoneella. Piemontesta viinintekijä Pasquale  Pelissero, maistelulautanen ja tasting. (Ilmoittautuminen avataan pian) 
 • Ti 5.3.2024 ruoanvalmistusilta Salpauksessa, menussa mm. blinit, tartar ja made. (ilmoittautuminen avataan myöhemmin)
 • Ti 16.4. Tango&Matto, ravintolavierailu Heinolaan
 • La 20.4. Kilpipäivä Lahdessa
 • La 4.5. Koululaistapahtuma Vesivehmaan koululla
 • Ti 14.5. Vuosikokousillallinen Gastropub Mylly
 • La 25.5.2024 Retkipäivä Tuusulanjärven kulttuurikohteet & Krapinhovi 
 • Ti 13.8.2024 Rapujuhla Lehmonkärki, Isohaavan terassi

  Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi tilaisuuksiimme ja muistutamme samalla, että voitte ottaa mukaan ystäviänne ja vieraitanne tutustumaan monipuoliseen toimintaamme.Jäsenkirjeistä tärkeää asiaa!


Tammikuussa 2024 Google ja Yahoo kiristi entisestään yksityisten sähköpostiosoitteidensa suojauksia, mikä tarkoittaa näiden sähköpostilaatikoiden osalta tiukentunutta tietosuojaa, mikä voi tarkoittaa myös sitä, että entistä useampi uutiskirje joutuu roskapostiin.

Rôtisseurs järjestö käyttää jäsenkirjeiden lähettämisessä erittäin luotettavaa LianaMailer nimistä ohjelmistoa. LianaMaileriin tehtiin muutosten vuoksi tammikuussa Googlen suosittelema tekninen päivitys, minkä avulla suurimpaan osaan sähköposteista pitäisi tulla lähetys läpi ihan normaalisti, mutta @gmail.com, @googlemail.com, @yahoo.com and @ymail.com päätteisillä posteilla on muita tiukempi roskapostisuodatus ja erityisesti näissä kirjeet voivat mennä muita useammin roskapostiin.

Helmikuussa vaihdoimme lisäksi LianaMeilerin suosituksesta uutiskirjeen lähettäväksi tahoksi lahti@rotisseurs.fi osoitteen. Näiden muutosten vuoksi tarkistakaa vielä roskapostikansionne säännöllisesti,  ja jos sinne on mennyt Rôtissseurs jäsenkirje nyt helmikuussa (sekä paikallinen että valtakunnallinen), niin merkitkää kirjeiden lähettäjä luotettavaksi kirjeiden lähettäjäksi omassa sähköpostiohjelmassanne, jolloin ongelman pitäisi jatkossa poistua.
Kaikki Rotisseurs -tapahtumat Suomessa saat tästä linkkilistasta. Valitse voutikunnaksi Lahti, niin saat kaikki lahtelaiset tapahtumat ruutuun. Ilmoittautumislinkit Lahden tapahtumien tiedoissa ovat menun jälkeen ja jäsenkirjeissä, kun tilaisuus on suunniteltu ja varmistunut.

Toivotamme kaikkien voutikuntien jäsenet lämpimästi tervetulleiksi jäsentapahtumiimme

Tapahtumakohtaiset ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtuman tietojen yhteydestä lähempänä tilaisuuden ajankohtaa


ILMOITTAUTUMINEN

Chaîne des Rôtisseurs Lahti -tapahtumiin ilmoittaudutaan käyttämällä Lyyti - ilmoittautumisjärjestelmää.

Jäsentapahtumat -sivulle lisätään tapahtumakohtainen linkki ilmoittautumista varten noin  kuukautta ennen tapahtumaa.Yhdistyksemme tilinumero FI 81 5045 0620 1216 38 milloin maksut eivät toteudu Lyytin Paytrail -maksujen kautta.

presse.lahti at gmail.com