Sous vide ilta HC Saimaalla

 

Sous vide -illallinen 14.9.2018 Holiday Club Saimaa/Le Biff

 

Karjalan Paistinkääntäjien Sous vide -illallisella tutustuttiin sirkulaattorin käyttöön ja ruoan kypsentämiseen sous vide -menetelmällä. Holiday Club Saimaan Juhani Ellonen kertoi sirkulaattorin käytöstä ammattikeittiössä ja voutimme Heikki Koskinen menetelmän mahdollisuuksista kotikäytössä.

Kilpiravintolassamme Le Biffissä (HC Saimaa) nautitulla illallisella liha, kala, kasvikset ja hedelmät oli kypsytetty sirkulaattorilla. Upeita makuja ja kauniita annoksia.

Alkuruokana Herkkutattia ja nokkosta, sitten Kuusenkerkkälohta, omenaa ja selleriä, pääruoaksi Peltopyytä, punajuurta ja päärynää, jälkiruoaksi Sahrami creme bruleétä ja mustikkaa.

Vouti Heikki Koskinen esitteli sous vide -menetelmän käyttöä kotikeittiössä.
Holiday Club Saimaan keittiöpäällikkö Juhani Ellonen kertoi sous vide -menetelmän käytöstä ravintolakeittiössä.
Tervetuliasdrinkki Le Biffissä
Juhani Ellonen toivotti Karjalan Paistinkääntäjät tervetulleeksi Sous vide -iltaan.
Kuusenkerkkälohta, Kuusenkerkällä marinoitua lohta, omenaa ja selleriä Brundmyer Gryner Veltnliner
Peltopyytä, punajuurta ja päärynää Layda Las Brisas Pinot Noir
Sahrami creme bruleétä ja mustikkaa La Caliera Moscato d`asti
Sahrami creme bruleétä ja mustikkaa La Caliera Moscato d`asti