La 6.4.19 Koululaistapahtuma Lotilan koulu, Tiirismaa eng luokka

Koko perheen brunssi oli menestys, yli 70 vierasta ja tuttua kuuli kutsun ja sai ainutlaatuisen kokemuksen hienosti järjestetystä koko perheen tilaisuudesta!

****

Nyt kutsumme Teidät jälleen koko perheen tapahtumaan 

Koululaistapahtuma Lotilan koulun ruokasali ja keittiö Vuoksenkatu 9

la 6.4. klo 9 -15


Tiirismaan koulun englanninkielisen luokan oppilaat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä paistinkääntäjien kanssa koko perheen ruokahetken koululle edellisten vuosien tapaan, tänä vuonna erityisesti italialaisella teemalla. Valmistus alkaa klo 9.30 ja lounas on valmis tarjoiltavaksi klo 13.00 alkaen. Tapahtuma päättyy klo 15.00 mennessä. Tapahtuma on muodostunut perinteeksi jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan!

Koululaistapahtuman ajatuksena on koota oppilaat perheineen myös vapaa-aikana yhteen ja yhteisten pöytien ääreen. 

Juhlalounaan menun suunnittelu alkaa lasten itsensä valitsemien raaka-aineiden pohjalta ja lapset osallistuvat niin ruuan valmistukseen, pöytien kattamiseen kuin tilan somistukseen. Luvassa on siis opettavainen ja hieno kokemus.

Tämänvuotinen menu on seuraava:

Kanasalaattia, salaatinkastiketta ja patonkia

***

Lihapullia tomaattikastikeessa ja Spaghettia 
 

***

Panna Cotta


Avustamme koululaisia lounaan valmistamisessa ja tarjoilussa, käädyt, kokkitakit ja hyvä kengät mukaan, toivomme myös ennakkoilmoittautumista jäsentapahtumasivun lomakkeella kuten muihinkin tapahtumiin, jotta varmistamme riittävän määrän käsiä avustamaan oppilaita. 

Avustavat paistinkääntäjät voivat tulla paikalle heti yhdeksältä valmistelemaan oppilaiden vastaanottoa.

Merkitsettehän kalentereihinne myös seuraavan tapahtuman, joka on kansainvälinen Kilpipäivä, jota vietetään la 13.4. klo 12 - 15 Lahdessa Kauppatorilla, mukana myös Päijät-Hämeen keittiömestarit.

Lämpimästi tervetuloa!

Keväisin terveisin

Matti Jaakkola, Vice-Chargé de Presse de Lahti