Kilpi-päivä 2019

KARJALAN PAISTINKÄÄNTÄJIEN KILPI-PÄIVÄ

 

Vietimme yhdessä Karjalan Keittiömestareiden kanssa Karjalan Paistinkääntäjien Kilpi-päivää järjestämällä ruokatapahtuman kauppakeskus IsoKristiinan aukiolla. Kilpi-päivää vietettiin myös Kilpi-ravintoloissamme tarjoamalla juhlan kunniaksi räätälöityjä menuja.

Kaunis sää ja samalle päivälle sattuneet vaalit houkuttelivat runsaasti ihmisiä IsoKristiinaan. Kun vielä myytävä tuotekin oli houkutteleva, ei ole ihme, että kauppa kävi mainiosti. Liukkosen Ullan perinneruoka lepuskasta kehittelemä Tapuska herätti yleisön kiinnostuksen. Tapahtuman tuotto luovutetaan hyvään tarkoitukseen, lasten hyväksi. Tapuskat näyttivät maistuvan kaikenikäisille, parivuotiaasta aina 103-vuotiaalle saakka.

Kiitokset myös yhteistyökumppani Atrialle, joka oli mukana tapahtumassa. 

Kilpi-ravintoloista olivat mukana Kilpi-päivässä Ravintola Wolkoff, Wanha Fiskari ja Le Biff Holiday Club Saimaa.

Wolkoffin Sirja Pasanen on varsin tyytyväinen Kilpi-päivän antiin. Menua käytiin syömässä erilaisissa porukoissa. 

- Tämä taisi olla jo toinen vuosi (viime vuosi täisi jäädä välistä) kun järjestimme kilpipäivän. Ajatus on mainio ja olen sitä mieltä että, hyvillä mielin voimme jatkaa ensi vuonna, hän sanoo.

Pasasen mukaan ensi vuonna tapahtumaa voitaisiin markkinoida jo vieläkin aikaisemmin, jotta se houkuttelisi lisää asiakkaita ravintolaan.

IsoKristiinan Tapuska-tapahtumassa olivat mukana vasemmalta Hannu Karhapää, Timofey Naydis, Juhani Ellonen, Raili Häsä, Juha Pöllänen, Ulla Liukkonen, Heikki Koskinen, Tarja Hovilainen ja Tarja Tiimo sekä kuvaan sattunut tyytyväinen asiakas.
Iloiset Kilpi-päivän torikauppiaat Ulla Liukkonen ja Heikki Koskinen.
Tapuskat kiinnostivat yleisöä ja kauppa kävi mukavasti.
Tapuskoja esittelemässä vasemmalta Tarja Hovilainen, Raili Häsä, Ulla Liukkonen ja Heikki Koskinen.