Kuvia Turun tapahtumista

Tervetuloa Turun voutikunnan kuvapankkiin

Löydät kuvat kunkin vuoden alta vasemmalla olevista linkeistä. 

Turun Helmikapituli 12.3.2022Helmikapituli– Turun talvikapituli 12.3.2022

Turun talvikapituli Helmikapituli järjestettiin vanhassa ja nyt uudistetussa Hamburger Börsissä lauantaina 12. maaliskuuta. Juhlava installointi oli vanhan Börsin puolella tiloissa, jotka on nimetty Wallina Valtinin mukaan. Wallina Valtin oli aikansa voimanainen, joka johti legendaarista Hamburger Börsiä peräti 50 vuotta. Grand Dîner nautittiin Grand Börsin juhlasalissa, joka monelle turkulaiselle hyvin muistorikas paikka. Helmikapituli ja sen yhteydessä Nuori kokki SM-kisan palkintojen jako oli hyvä syy samalla juhlistaa voutikunnan toiminnan 45 vuotta ja vieläpä ilman rajoituksia.


Installointi

Installointi alkoi ja päättyi upealla Alppitorvella soitetulla fanfaarilla. Soitin sopikin erinomaisen hyvin talvikapituliin. Alppitorvea soitti Markku Kolehmainen Turun filharmonisesta orkesterista.

Tervetulopuhe Suomen valtavouti, Bailli Délégué Johanna Hornborg-Ojala. Installoijana toimi Membre du Conseil Magistral, Chancelier Juha Ojamo ja avustaja Conseiller Culinaire Esa Koppelo. OMGD-installoinnin hoiti Vice-Echanson Tarmo Koskenoja ja installoinnin kuuluttajana oli Professionnel du Vin Päivi Eklund.

Lämpimästi onnea kaikille Helmikapitulissa installoiduille uusille Chaîne des Rôtisseurs-järjestön jäsenille ja uuden arvon tai arvomerkin saaneille sekä kaikille OMGD installoiduille, jotka saivat sen merkiksi taste-vin kupin käätyihinne.

Turun voutikunnan tiedottaja Vice-Chargé de Missions Petri Hollmén installoitiin uuteen arvoon Vicé-Charge de Missions Honoraire.

Chevalier Timo Lehmuskoski ja Chevalier Rolf Moborg installoitiin uuteen Officier arvoon.

Turun voutikuntaan installoitiin monia uusia jäseniä. Ammattilaisen arvoon installoitiin; Maître Rôtisseur Andre Fabig, Eeva Hongisto, Turo Jokinen ja Eero Routamaa. Professionnel du Vin arvon sai Kirsi Hassler, Chef Rôtisseur arvon saivat Johanna Järvenpää ja Riccardo Soldati, Chef de Table arvon saivat Jerry Halme, Sari Nordlin, Sari Peltonen ja Jenni Sorvali.  

Harrastajajäsenen arvoon installoitiin; Dame de la Chaîne Hanna Hartela, Anneli Heinonen ja Helena Turto sekä arvolla Chevalier Jukka Lahtonen ja Jouko Turto

Bailli Honoraire Timo Juutilainen sai Grand Commadeur vuosimerkin 40 vuoden aktiivisesta jäsenyydestä. 

OMGD-jäsenyyden merkiksi Taste Vin-kupit käätyihinsä saivat; Miia Brander, Kirsi Hassler, Anneli Heinonen, Eeva Hongisto, Marina Hämäläinen, Eva Jaakkola, Jukka Lahtonen, Keijo Maksimainen, Kari Meltovaara, Veera Meltovaara, Jenni Sorvali, Helena Turto ja Jouko Turto. 

Helmikapitulin installoinnissa oli uusia jäseniä, arvonvaihtajia ja OMGD-jäseniä kaikkiaan 30 henkilöä. Kapitulivieraita oli kaikkiaan 126 henkilöä.