2011 25.3. Vanajanlinna

 

Ohessa kuvia tapahtumasta, klikkaa tästä

 Hyvät paistinkääntäjät, ihanaa kevättä Teille kaikille !

 

Tässä tiedot perjantaina 25.3.2011 tapahtuvasta matkasta Vanajanlinnaan, olkaa hyvät. Kutsu on avec. Pukukoodi pikkutakki ja käädyt. Illallinen alkaa kello 19.00, maksu tapahtuu ravintolassa ja ravintola päättää lähettääkö laskun ilmoitetuista käyttämättömistä paikoista.

 

Yhdistys maksaa kuljetuksen. Linja-auto lähtee Marolankadun turistipysäkiltä kohti Vanajanlinnaa kello 17.30 ja palaa Lahteen makunautintojen jälkeen.

 

Ilmoittaudu 15.3.2011 mennessä teiju.vesa@nexthotels.fi tai TEKSTIVIESTI p. 050-3575890.

Ilmoita seuraavat asiat:
Kuljetukseen osallistuminen

Mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Menu vai Menu+viinipaketti

 

 

MENU:

Vihersimpukkakeitto top chef ,kropkaka hummerista
***

Lammas tar-tar, rakuuna emulsio
***

Alhopakan ankkaa kahdella tavalla=ankka riletteä,paahdettua ankanrintaa,appelsiini kastiketta
***

Lakka bavaroise, lakka jäätelöä

Hinta 43,00 euroa /  henkilö

 

Juomapaketti:

Tarapaca Brut Chardonnay (alkumalja)
Maison de Pricess Sancerre (keitolle)

Villa Vistarenni Chianti Classico (lammastartarille)

Cecilia Beretta Reciotto(ankalle)

Konjakki Groizet VSOP tai likööri Amarula tai calvados Berneroy

 

Juomien hinta 46,00 euroa / henkilö

 

Yhteensä 89,00 euroa / henkilö