Savon kilpiyritykset

Ravintola Musta Lammas, Satamakatu 4, Kuopio. Vuonna 1862 rakennettiin jykevät kellariholvit oluttehtaan käyttöön. Gustaf Ranin lunasti tilat muutamaa vuotta myöhemmin ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa. 1982 noiden upeiden holvikaarten ylle nostettiin Gourmet-kyltti. Ravintolan nimeksi tuli Musta Lammas. Siitä asti Musta Lammas on vienyt eteenpäin suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria. Lmapaan keittiö inspiroituu ruokavuotemme useista eri sesongeista, pohjois-savolaisista metsistä, pelloista ja puhtaista järvistä. Oma pelto ravintolan katolla ja upeat lähialueen tuottajat sekä keräilijät mahdollistavat maailman parhaat raaka-aineet maukkaimpiin elämyksiin. Kotisivut

Ravintola Urban, Puijonkatu 15, Kuopio. Ravintola Urban on pieni ja persoonallinen lounas- ja tilausravintola A-ravintolaurban.fi/oikeuksin Kuopion keskustassa, Puijonkadulla vanhassa arvokiinteistössä, aivan torin tuntumassa. Arvostamme puhdasta ruokaa, hyvää palvelua ja tietenkin asiakkaitamme. Urban on luonteeltaan lämmin, rento ja tyylikäs paikka, jossa olostaan nauttii niin asiakas kuin henkilökuntakin. Lounaalla sijoittelemme asiakkaamme "lennosta" vapaille paikoille pöytiin. Sekapöytäkäytäntöämme on osa Urbanin ainutlaatuista tunnelmaa! Kotisivut.

Ravintola Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio. Klubin ruoka on yksinkertaista ja konstailematonta. Ranskalaiseen keittiöön pohjautuva kokkaustyyli  ja makuyhdistelmät korostavat raaka-aineiden parhaita puolia. Kuopion Klubin ravintolasta on vuosien saatossa muodostunut Kuopion ykkösjuhlapaikka. Klubilla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, syntymäpäivät ja häät. Klubi on tunnettu myös mainiona kokous- ja seminaaripaikkana. Ihanteellinen sijainti Kuopion keskustassa, monipuoliset tilat sekä nykyaikainen tekniikka takaa pienen tai ison tilaisuuden onnistumisen. Saleihin mahtuu yhteensä jopa 150 asiakasta. Kotisivut.