27.11.21 Shampanja-tasting Kauppahalli Lahti


https://photos.app.goo.gl/nMhMpYwmMeYyu2887 

Tapahtuman kuvakansio, osa kuvista credit Eila Karhu


Arvoisa Kauppahalliin tastingiin ilmoittautunut, 

äkillisesti pahentuneen koronatilanteen vuoksi viranomaiset ovat tiukentaneet kokoontumisrajoituksia.

Varmistaaksemme shampanjaillan turvallisen toteutumisen voutineuvosto on päättänyt, että tilaisuuteen voivat osallistua vain henkilöt, joilla on koronapassi tai osoitus sairastetusta koronataudista.

Kaikkien osallistujien turvallisuuden varmistamiseksi tarkastamme koronapassit ennen tilaisuuden alkua ovella.

Jos sinulla ei ole rokotetta/sairastettua koronatautia ja olet ilmoittautunut tilaisuuteen pyydämme ilmoittamaan siitä Reija Järvenkylälle (reija.jarvenkyla@gmail.com) jotta hän voi palauttaa osallistumismaksusi.

Terveysturvallisin terveisin

Voutinne Jari

Lahden Kauppahallin historiallinen miljöö tarjoaa kauniit puitteet shampanjatastingille.

Halli pukeutuu juhla-asuun: Käytävälle rakennetaan pitkä pöytä valkoisine liinoineen ja kauniine kattauksineen – tällaisena tuskin olet kauppahallia aikaisemmin kokenut!

Lahden kauppahalli on perinteikäs kauppapaikka. Aikoinaan uusinta uutta edustanut kauppahalli toi maaseudun tuottajien tarjonnan torilta sisätiloihin ja tarjosi kauppiaille mahdollisuuden sekä tuotteiden säilytykseen että jatkojalostamiseen. Maailma ympärillä on muuttunut, mutta tuoreet, laadukkaat, lähellä tuotetut ruokatarvikkeet ovat yhä arvossaan, nyt enemmän kuin koskaan.

Lahden kauppahalli on virkeässä vedossa. Liha-, kala-, leipä- ja juustokaupan monipuolisen tarjonnan lisäksi hallista saa myös monia muita ruokatarvikkeita sekä monipuolisesti tuoreita leivonnaisia, konditoriatuotteita, kahvia, kotiruokaa, salaatteja, trendikästä terveyspainotteista ruokaa, vaihtoehtoja erikoisruokavalioihin. Hallin yrittäjät tarjoavat pitopalvelua ja erilaisia hyvän ruoan ja juoman ympärille koottuja tapahtumia.


Lauantai-illan tastingin shamppanjat on valinnut ja ne esittelee ja maistattaa Alkon tuoteviestintäpäällikkö

Master of Wine Taina Vilkuna,

Hallin kauppiaat valmistavat shampanjoihin yhteensopivan menun.


MENU 35e / hlö

SHAMPANJAT  33e / hlö

HUOMIO TÄHÄN

Sisäänkäynti Kauppahalliin on ainoastaan Lanun aukion puolelta ja toivomme osanottajien saapuvan ajoissa koska ovet suljetaan klo 18.00. 

Käädyt ja pikkutakki

Ilmoittautuminen on päättynyt 19.11.

Ilmoitathan samalla erityisruokavaliot ja allergiat, jotta voimme ottaa ne huomioon illallisessa.

Tervetuloa !