Master Cooking Class - kalat ja äyriäiset, Dieta Oy 7.3.2019

Järjestämme talven ensimmäisen Cooking Master Class'n 7.3. Saamme asiantuntevaa opastusta Kalatukku Erikssonilta

 

Mukaan sopii 15 innokasta ja nopeiten varauksensa vahvistanutta Helsingin Voutikunnan jäsentä. 

 

Aika: Torstaina 7.3.2018. Cooking Class alkaa klo 17:00 ja päivällinen nautitaan klo 19:30 alkaen. Tilaisuus päättyy n. 22:00.

Paikka: Dieta Oy, Holkkitie 8A, 00880 Helsinki (Roihupellossa; pihassa on jonkin verran parkkipaikkoja; julkinen liikenne: metro itään esim Rautatien torilta, Roihupellossa bussi 550).

Menu: Kalatukku Eriksson Dietan naapurista toimittaa meille raaka-aineet: merellisiä- ja järviemme herkkuja, joista kokkaamme maittavan illallisen samalla oppien reseptiikkaa ja valmistustekniikkaa. Taina Vilkuna MW valitsee viinit.

Hinta: Master Cooking Class hinta on 50€/h ja se pitää sisällään opetuksen, reseptiikan, raaka-aineet, ruuanvalmistusjuomat, ja illallisen ruokajuomineen. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu Holvi-palvelussamme. Linkki Holviin on TÄSSÄ. Yleiset lmoittautumisohjeet ja maksuehdot on julkaistu kotisivuillamme www.rotisseurs.fi/helsinki.

Pukukoodi: Workshopissa keittiötyöskentelyyn sopiva vaatetus, päivällisellä käädyt/pinssi.

 

TERVETULOA!

Dieta Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen ammattikeittiölaitteita-, astioita- ja tarvikkeita maahantuova, markkinoiva ja valmistava yritys, jolla on mainio demokeittiö toimitiloissaan Roihupellossa.