Turun voutikunta

Turun voutikunta on Suomen kolmanneksi suurin Helsingin ja Tampereen jälkeen. Voutikuntaan kuuluu noin 290 jäsentä, joista noin kolmannes ammattilaisia ja kaksi kolmannesta harrastajajäseniä.
Turun voutikunnan alueella on yksitoista kilpiravintolaa ja viisi kilpimyymälää. Turun voutikunnan aluevoutina toimii Riitta Hirvonen.

Turun voutikunnan jäsentilaisuudet


Katso kaikki jäsentapahtumamme täältä


Jokaisesta tilaisuudesta ilmoitetaan erikseen sekä osallistumisohjeet lähetetään edeltävässä jäsenkirjeessä. Ilmoittautumiset tehdään ohjeiden mukaisesti Lyyti -palvelun kautta.

Satakuntaan kolmas Chaine des Rôtisseurs-ravintolakilpi

Porin keskustassa sijaitsevalle Borg Kitchen & Barille myönnettiin lauantaina 9.9. kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan gastronomian korkeasta tasosta, erinomaisesta palvelusta sekä alueellisten ja kulinaaristen perinteiden kehittämisestä.

”Chaîne des Rôtisseurs-kilpi myönnetään korkean osaamistason ja gastronomisen intohimon omaaville ravintoloille. Ravintola Borg Kitchen & Barin tunnusmerkkejä ovat tuoreet lähellä tuotetut raaka-aineet yhdistettynä maailman makuihin, taidokas käsityö ruuanlaittoon sekä mieleen jäävä loistava asiakaspalvelu. Rôtisseurs-kilven saaminen edellyttää, että ravintolassa on aitoa intohimoa erottua edukseen ja ylittää säännöllisesti oma tasonsa keittiössä, salissa kuin muussakin toiminnassa. Borg Kitchen & Bar tarjoilee makuelämyksiä, joka kertoo hienosta omistautumisesta ja kunnianhimosta.”, sanoo Chaîne des Rôtisseurs-kilven luovuttanut Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.


Lue lisää täältä.

Tuoreimman Turun Rôtisseurs'n
jäsenkirjeen löydät täältä!