2012 10.8. Rapuilta Myllysaaressa

 

PAISTINKÄÄNTÄJIEN PERINTEINEN RAPUILTA


Hyvät ystävät,

Näin keskikesällä on hyvä muistuttaa syksynsaapumisesta.

Ensimmäisenä ihanuutena ennen syysmyrskyjä saapuvat tunnelmalliset rapuillat, joista Paistinkääntäjien yhteistä tapahtumaa vietetään perinteikkäässä Ravintola Myllysaaressa perjantaina 10.8.2012 klo 18:30.

Illan menu:

Alkuun kuohuviini

Rapuja tarjotaan lisukkeineen veneestä niin paljon kuin vieraat haluavat ja jaksavat syödä. Rapujen lisäksi tarjolla salaattia ja kylmiäkaloja (lähinnä niille, joille ravut eivät ole niin suurtaherkkua)

Lämmin ruoka tarjotaan pöytiin ennakkovarausten mukaan seuraavista pääruokavaihtoehdoista:
Kaalikääryleet kasvistäytteellä
Paistettua nieriää ja kantarellimuhennosta
Padassa haudutettua sorsanrintaa kermaisen riistakastikkeen kera

Jälkiruokana nautitaan Tyrni-valkosuklaapannacotta

Rapuillan viinit esitellään paikan päällä Myllysaaren viinilistan mukaan ja viinien veloitus tapahtuu paikan päällä ravintolassa. 

Kokonaisuuden hinta 70,00 € / vieras

Lisäksi muusikko Seppo Korhonen joukkoineen on mukana laulattamassa ja viihdyttämässä koko illan ajan.

Tämä ilta on ystävien ilta, joten kun saamme joukkomme kasvamaan yli 30 henkilöön, ravintoloitsijat antavat rotissööreille hinnan 60 € / henkilö.

Kutsu on siis ystäväkutsu, kutsu ystäviä mukaan niin monta kuin haluat. Jos emme saa tarpeellista määrää osallistujia mukaan,maksamme ravintolassa kympin lisää. Nyt siis kaikki koukuttamaan myös ystävät rapu rallaahan Myllysaareen!

Pukukoodi pikkutakki,solmio ja käädyt

Ilmoittautumiset nettikaavakkeella 3.8.2012 mennessä www.rotisseurs.fi/lahti/
Muistathan ilmoittautuessasi merkitä viestiin toivomasi pääruokavaihtoehdon

Menun maksu 60 € paistinkääntäjien tilille 3.8.2012 mennessä
Lahden paistinkääntäjät ry 504506-2121638

Lämpimästi Tervetuloa!

Bailli de Lahti
Arja Hornborg

Myllysaari on A-oikeuksin varustettu kesäravintola saaressa, lähellä kaupungin keskustaa. Ravintolaan on helppo tulla kävelysiltoja pitkin. Myllysaaressa voi järjestää erilaisia juhlia, kokouksia ja vaikkapa arkilounaita ryhmille tilauksesta. Lisäksi käytössänne on kaksi saunaa.

Kesäravintola Myllysaari toimii tilausravintolana. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja se onnistuu parhaiten, kun tiedämme valmistella tulonne ja tarjoilut jo ennakkoon.

Myllysaaren vehreä luonto ja ympäröivä Vesijärvi luovat oman leimansa järjestettäviin tapahtumiin. Kokonaisuuden kruunaa keittiömestarin loihtimat herkulliset ruokatarjoilut tilaisuuden teemaan sovitettuina.