Chaîne des Rôtisseurs Finlande ry

Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, joka yhdistää intohimoiset ruokaharrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys järjestössämme tarjoaa elämyksiä mm. illallisten, workshoppien, gastronomiamatkojen ja tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan, toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelujen parissa. Rôtisseurs-kiven käyttöoikeuden saaneet ravintolat ja herkkumyymälät sekä yhteistyökumppanimme ovat tiiviisti mukana toiminnassamme. 

Visio

Olemme mukana kehittämässä nykyaikaista ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä laadukkaiden ravintoloiden, korkeatasoisten ammattilaisten ja positiivisen intohimoisten
harrastajien kanssa.

Missio

Yhdistämme ravintola-alan, ammattilaiset, intohimoiset harrastajat sekä oppilaitokset nauttimaan yhdessä tekemisestä sekä aidosta, laadukkaasta ruoasta.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Toimintamme on avointa kaikille ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuurista innostuneille riippumatta heidän iästä, sukupuolesta, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisuudesta tai kansallisesta alkuperästä. Annamme kaikille yhtäläisen oikeuden olla arvostettu järjestömme jäsen. Kaikki jäsenvalan vannoneet jäsenemme ovat sitoutuneet kunnioittamaan toisia tasa-arvoisesti. Tätä tasa-arvoa pyrimme myös omalla toiminnallamme vaalimaan ruoka- ja ravintolakulttuurin kehittämisessä alan ammattilaisten ja harrastajien kanssa. 

Arvolupaus -intohimoiset ruokaharrastajat

"Iloinen joukko yhdessä tekeviä ja elämyksistä nauttivia ammattilaisia ja harrastajia, joita yhdistää rakkaus hyvään ruokaan, juomaan ja ravintola-kulttuuriin. Juhlaillalliset tarjoavat elämyksiä arjen yläpuolelta ja työpajoissa on mahdollisuus oppia suoraan alan ammattilaisilta heidän kanssaan yhdessä tehden."

Arvolupaus -ammattilaiset

"Yhteisö, jossa on mahdollisuus verkostoitua, kehittyä ja nauttia yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa ja olla itse mukana niin rennossa vapaamuotoisesta toiminnassa kuin juhlaillallisistakin nautiskellen."

Arvolupaus -kilven saaneet yritykset

"Rotisseurs-kilpi on kansainvälisesti tunnettu kokonaisvaltaisen laadun tunnus. Kilpi on lupaus elämyksestä ja ruokanautinnosta. Järjestö osallistuu kilven tunnettuuden jatkuvaan parantamiseen."