Suomen Puhemiehistö

Johanna Hornborg-Ojala, Bailli Délégué, johanna.hornborg(at)gmail.com

Ari-Pekka Parviainen, Membre du Conseil d'Administration, Membre du Conseil Magistral, aripekka.parviainen(at)mac.com

Juha Ojamo, Chancelier, Membre du Conseil Magistral, sihteeri(at)rotisseurs.fi

Elina Särmälä, Argentier, paistinkaantajat(at)gmail.com

Martti Lehtinen, Conseiller Culinaire, chef.martti.lehtinen(at)gmail.com

Tomi Lantto, Conseiller Gastronomique, Membre du Conseil Magistral, tomi.lantto(at)antell.fi

Taina Vilkuna, Chargée de Presse, taina.vilkuna(at)alko.fi

Tomi Aho, Chargé de Missions, tomi.aho(at)timali.fi

Juhani Simpanen, Chargé de Missionsjussisimpanen(at)gmail.com

Christina Suominen, Echanson, christina(at)ravintola-c.fi

Kuvassa vasemmalta: Christina Suominen, Tomi Lantto, Elina Särmälä, Johanna Hornborg-Ojala, Juha Ojamo, Taina Vilkuna ja Martti Lehtinen. Kuvasta puuttuu Ari-Pekka Parviainen ja Tomi Aho. Kuvaaja Marko Junttila.

SUOMEN PAISTINKÄÄNTÄJÄT RY:N 2019 VUOSIKOKOUS ROVANIEMELLÄ 25.8.2019

PDF-tiedosto2019_Vuosikokouspöytäkirja.pdf (1.6 MB)
2019 VUOSIKOKOUSPÖYTÄKIRJA
PDF-tiedostoTilinpäätös 2018_allekirjoitettu.pdf (1.1 MB)
2018_TILINPÄÄTÖS
PDF-tiedostoTilintarkastuskertomus_2018.pdf (243 kB)
2018 TILINTARKASTUSKERTOMUS
PDF-tiedosto2018_TOIMINANNATARKASTUSKERTOMUS.pdf (516 kB)
2018_TOIMINANNATARKASTUSKERTOMUS
PDF-tiedostoVuosikertomus 2018 final.pdf (1.5 MB)
2018 VUOSIKERTOMUS
PDF-tiedosto2019_Vuosikokouskutsu.pdf (109 kB)
2019 VUOSIKOKOUSKUTSU
Kuvassa vasemmalta: Christina Suominen, Tomi Lantto, Elina Särmälä, Johanna Hornborg-Ojala, Juha Ojamo, Taina Vilkuna ja Martti Lehtinen. Kuvasta puuttuu Ari-Pekka Parviainen ja Tomi Aho. Kuvaaja Marko Junttila.

Ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä

Järjestön toiminta ulotuu kaikkiin sinisellä merkittyhin maihin

Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä noin 80 maassa.

Ruokakulttuurin edistämisen lisäksi yhtenä Rotiseurs-järjestön tavoitteena on kannustaa nuorten kokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä järjestämällä vuosittain kansainväliset Nuorten ammattilaisten kilpailut.  

Toiminta Suomessa

Jäsenmäärä Suomessa on yli 2.000, joista 60% on harrastajia ja 40% ammattilaisia. Ylin päättävä elin Suomessa on Suomen kansallisen voutikunnan puhemiehistö, johon kuuluu 9 jäsentä. Suomen Valtavouti, Bailli Délégué on Johanna Hornborg-Ojala. Pariisissa kokoontuvassa hallintoneuvostossa (Conseil Magistral) Suomea edustavat Ari-Pekka Parviainen, Tomi Lantto ja Juha Ojamo. Järjestön linjapäätöksistä ja johtamisesta vastaa järjestön hallitus (Conseil d'Administration), joka koostuu 15 henkilöstä ympäri maailman. Siinä Suomesta on Ari-Pekka Parviainen.

Suomi on jaettu 11 voutikuntaan, joiden toimintaa johtaa aluevouti Bailli Régional paikallisen voutineuvoston avustuksella. Alueelliset tapahtumat vaihtelevat kunkin alueen kulttuurin ja tarjonnan mukaan. Kaikki Rôtisseurs-tapahtumat liittyvät tavalla tai toisella gastronomiaan, raaka-aineisiin, ruokatuotantoon, tapa- ja juomakulttuuriin. Tapahtumiin kuuluvat erilaiset teemaillalliset laadukkaine juomineen, ruoanvalmistuskurssit, vierailut elintarviketuottajien luona sekä nuorten kokkien ja nuorten sommelierien kilpailut. Vuosittain järjestetään suurkapituli Grand Chapitre, jossa installoidaan uusia jäseniä. Järjestön tapahtumat ovat pääsääntöisesti avec-tilaisuuksia.

Suomen Paistinkääntäjät r.y. säännöt

Paistinkääntäjät ry:n henkilörekisteri

Esite Paistinkäänjien toiminnasta

Järjestön vuosikertomus 2018

 

 

Järjestön logo vektorigrafiikkana kilpiyrityksen markkinointia varten.

PDF-tiedostoLogo_rotisseurs2009.pdf (84 kB)
4värinen vektoritiedosto
PDF-tiedostoLogo_rotisseurs_1vari.pdf (48 kB)
Yksivärinen vektoritiedosto
Logo_rotisseurs2009.png (162 kB)
Värillinen kuvatiedosto