Chaîne des Rôtisseurs Finlande

Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka
toiminnan lähtökohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset.
Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan,
juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti
mukana toiminnassa.

Visio

Olemme mukana kehittämässä nykyaikaista ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä laadukkaiden ravintoloiden, korkeatasoisten ammattilaisten ja positiivisen intohimoisten
harrastajien kanssa.

Missio

Yhdistämme ravintola-alan, ammattilaiset, intohimoiset harrastajat sekä oppilaitokset nauttimaan yhdessä tekemisestä sekä aidosta, laadukkaasta ruoasta.

Arvolupaus -ammattilaiset

"Yhteisö, jossa on mahdollisuus verkostoitua, kehittyä ja nauttia yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa ja olla itse mukana niin rennossa vapaamuotoisesta toiminnassa kuin juhlaillallisistakin nautiskellen."


Arvolupaus -harrastajat

"Iloinen joukko yhdessä tekeviä ja elämyksistä nauttivia ammattilaisia ja harrastajia, joita yhdistää rakkaus hyvään ruokaan, juomaan ja ravintola-kulttuuriin. Juhlaillalliset tarjoavat elämyksiä arjen yläpuolelta ja työpajoissa on mahdollisuus oppia suoraan alan ammattilaisilta heidän kanssaan yhdessä tehden."

Arvolupaus -kilpiravintolat

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠"Rotisseurs-kilpi on kansainvälisesti tunnettu kokonaisvaltaisen laadun tunnus. Kilpi on lupaus elämyksestä ja ruokanautinnosta. Järjestö osallistuu kilven tunnettuuden jatkuvaan parantamiseen."

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Toimintamme on avointa kaikille ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuurista innostuneille riippumatta heidän iästä, sukupuolesta, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisuudesta tai kansallisesta alkuperästä. Annamme kaikille yhtäläisen oikeuden olla arvostettu järjestömme jäsen. Kaikki jäsenvalan vannoneet jäsenemme ovat sitoutuneet kunnioittamaan toisia tasa-arvoisesti.

Kullanvärillä on merkitty maat, joissa järjestöllä on toimintaa