Grillikausi avattiin 6.5.2017

Grillikausi avattiin 6.5.2017

Vuoden 2017 grillikausi avattiin Lappeenrannassa 6. toukokuuta, kun Karjalan Paistinkääntäjät,  Karjalan Keittiömestarit, Kymen Lihatukku ja HS-Salonki järjestivät Satamatorilla Syödään yhdessä -grillitapahtuman. Nyhtöpossu lisukkeineen teki hyvin kauppansa ja asiakkaat saivat lisäksi hyvät vinkit onnistuneeseen grillaukseen, kesäkeittiöön sopivista sesonkiherkuista sekä niiden valmistamisesta.

Grillaustapahtuman tuotto, 1000 euroa, lahjoitettiin Valon Vuokselle – Annen, Tiinan ja Katrin muisto ry:lle. Valon Vuoksi on Imatralla 4. joulukuuta tapahtuneen ampumistapauksen uhrien muistoksi perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea mielenterveystyötä ja tutkimustoimintaa.

- Etsimme parhaillaan psykiatrisen alan tutkijaa, joille luovutamme apurahan tutkimustyöhön. Siitä on tulevaisuudessa todellista hyötyä tämänkaltaisten tragedioiden ehkäisemisessä, luovutustilaisuuteen osallistuneet Valon Vuoksen Kaisa Juntunen ja Jukka Leminen sanovat.

Imatran tapahtumat olisivat olleet estettävissä hyvin yksinkertaisilla toimilla, joten Valon Vuoksi jakaa kaiken saamansa tuoton tähän hyvään tarkoitukseen.

Kuvassa luovutustilaisuudessa vasemmalta Karjalan Keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen, HS-Salongin Marko Sutinen, Karjalan Paistinkääntäjien vouti Heikki Koskinen sekä Valon Vuoksen sihteeri Kaisa Juntunen ja puheenjohtaja Jukka Leminen.

Lisätietoja: Valon Vuoksi ry, www.valonvuoksi.fi

Grillitapahtuman talkooväki Lappeenrannan Satamatorilla.
Kuvassa luovutustilaisuudessa vasemmalta Karjalan Keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen, HS-Salongin Marko Sutinen, Karjalan Paistinkääntäjien vouti Heikki Koskinen sekä Valon Vuoksen sihteeri Kaisa Juntunen ja puheenjohtaja Jukka Leminen.