Kämpin peilisali - Uusi kilpiravintola 7.2.2019

Tervetuloa juhlimaan Hotelli Kämpin Peilisalille myönnettyä Chaîne des Rôtisseurs -kilpeä ja nauttimaan maittava illallinen vaativammatkin toiveet täyttävässä ravintolassa 7.2.2019. 

Chaîne des Rôtisseurs -kilven juhlallinen luovutus tapahtuu Kämpissä klo 16:30-17:30 ja tämä tilaisuus on suunnattu kutsuvieraille ja median edustajille!

 

Aika: torstaina 7.2.2019 klo 18:00-21:30

Paikka: Hotelli Kämpin Peilisali, Pohjois-Esplanadi 29, Helsinki (2 krs.), www.hotelkamp.com

Menu Rotisseurs:

Samppanjaa

****

Lohta ja Karelian kaviaaria

****

Kämp "burger"

****

Paahdettua viiriäistä, savoijinkaalia ja ankanmaksaa

****

Manteli-suklaa financier ja punaisia marjoja

***

Kahvia/haudutettua Althaus-teetä

 

Hinta: menu ja juomapaketti yhteensä 105€/hlö, sisältää illallisen, samppanjan, kolme kaatoa viiniä tai Kämp-olutta, vedet ja vaatesäilytyksen

Ilmoittautuminen: 31.1.2019 mennessä. Ilmoittaudu sitovasti maksamalla osallistumismaksu seurueesi kaikkien jäsenten osalta verkkokaupassamme Holvissa (voit maksaa verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla). Avaa yhteys Holviin TÄSTÄ! Samassa yhteydessä voit ilmoittaa muut toiveet, mm. ruokarajoitteet. Verkkokaupan ehdot ja käyttöohjeet löydät kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen on mahdollista vain verkkokaupan kautta.

Pukukoodi: pikkutakki, solmio ja käädyt

Avec-tilaisuus, tule siis mieluusti seuralaisesi kanssa!

 

TERVETULOA!

 

Me kaikki tunnistamme Kämpin, joka on koko 130-vuotisen historiansa ajan toiminut kaupungin maamerkkinä Helsingin kasvaessa eurooppalaiseksi pääkaupungiksi. Hotellilla on värikäs ja mielenkiintoinen historia, ja se on saanut todistaa montaa tärkeää historiallista tapahtumaa, niin Helsingin kuin koko Suomen kannalta. 

 

 

Hotellin perustaja hra Kämp