Kastikekurssi 25.3.2010
Voutikunnan jäsenet saivat kädestä-pitäen-oppia erilaisten kastikkeiden teosta Imatralla Saimaan ammattikorkeakoulun lehtorin Jukka Moilasen johdolla. Jäsenet valmistivat neljän ruokalajin illallisen ruokalajeille erilaisia kastikkeita. Kastikkeiden ja ruokien sopivuutta arvioitiin eri tyyppisten viinien kanssa.
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1555482/EGgnc6HxCjIHXADF3XiX0TWho-/Kuva1.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1555482/lVdACVzcCWNV3H9OYpj00TWho-/Kuva2.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1555482/LDo0vXsefh3Ysh1BKgz50TWho-/Kuva3.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1555482/toJSqPN3Olqulb1Kx4ik0TWho-/Kuva5.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1555482/LTUlf8fKw6WJp8a4HnFG0TWho-/Kuva6.jpg)
![](https://bin.yhdistysavain.fi/1555482/8Yyo05d6dI4virpIVMHp0TWho-/Kuva7.jpg)