8.2.18 Lahden Upseerikerho
Blinipäivällinen Upseerikerholla 8.2.2018
Menu
Poron luikkulientä ja poronpotka-perunaterrineä
xxxxx
Blinit ja lisäkkeet buffetista:
nauti niin monta kuin haluat
Pieniä Nikolain ohrablinejä
Blinipannukakkua
Punertavaa matjessillijäädykettä
Kirjolohen mätiä, smetanaa ja sipulia
Kylmäsavulohiviettelystä
Skagen röraa ja kananmunan lohkoja
Kermaista metsäsienisalaattia
Upseerikerhon kurkkurelishiä
Piparjuurella maustettua punajuuri-omenasalaattia
Venäläistä suolakurkkua ja hunajaa
Hapankaalihauduketta
Riistalintumoussea
Kirkasta perunasalaattia ja savuriistahakkelusta
Hevosenfileetartaria ja confattuja kananmunankeltuaisia
Jälkiruoka buffetista:
Klassinen uunijäätelö
52 €/hlö
Juomat
Ruosniemen Musta Lomittaja 7,20e/ pullo
Maailman paras savuolut
Joseph Cattin Riesling 6e/ 12cl
Vicarage Lane Sauvignon Blanc 7,50e/ 12cl
Fino Quinta Sherry, Espanja 7e/ 8cl
Karusellin kuvat Juha Ojamo
Aiemmin suunniteltu matka Hartolaan siirtyy syksyyn joten menemme nauttimaan helmikuun alun blinit
Lahden Upseerikerholle 8.2.2018 klo 18.30
Virpi Kesonen ja Ilkka Kosonen isännöivät Upseerikerhoa ja ovat ostaneet myös kiinteistön itselleen, keittiössä chef Mikko Liikaluoma valmistaa meille helmikuisen lämmittävän menun.
Menun hinta 52€ voutikunnan tilille FI 81 5045 0620 1216 38 viitenumerolla 1397 ja ilmoittautumiset jäsentapahtumasivun lomakkeella 1.2.2018 mennessä.
Menussa on mainittu valittuja juomaehdotuksia hintoineen, ravintolan muu valikoima on tietenkin myös käytettävissä. Nämä maksetaan suoraan ravintolaan.
Pukukoodi tuttu pikkutakki ja käädyt, kuljetusta ei ole järjestetty erikseen.
Lämpimästi tervetuloa ainutlaatuiseen miljööseen nauttimaan herkullisesta tarjoilusta!