2014 11.3. Kalailta

 

On jälleen aika kokata yhdessä. Ja tällä kertaa aiheena  on kala.


Ja paikkana Koulutuskeskus Salpauksen uusi uljas Kulinaaritalo. Mukana kokkauksessa Salpauksen Vesa Työppönen opiskelijoineen.

Sami Häkkinen, Roux ja Ari "Semi" Seppälä Salpausselän kalasta johdattavat meitä seuraavan menun valmistukseen ja nauttimiseen:

Kalaseljanka Vesijärven kaloista

***

Savustettua kuhaa/taimenta,
kermamuhennettua mustajuurta,
paistettuja kantarelleja

***

Suklaafondant ja tyrnimousse

25 € / henkilö

Viinit ostetaan paikan päällä ja maksetaan ravintolaan

TOSI TÄRKEÄÄ on, että saavut paikalle kokkaamaan kello 16
Muistathan ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä tuletko kokkaamaan.

Ruokailu alkaa kello 19.00
Muistathan ilmoittaa jos osallistut vain illalliselle

Ilmoittaudu nettikaavakkeella www.rotisseurs.fi/lahti
ja maksa menun hinta 25 € paistinkääntäjien tilille
504506-2121638 käyttäen viitettä 1025
6.3.2014 mennessä ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU 10.3.2014 SAAKKA !

KULINAARITALO on Koulutuskeskus Salpauksen uusi nimi.
Olemme edellisinäkin vuosina saaneet nauttia Salpauksen vieraanvaraisuudesta ja tänä vuonna pääsemme näihin uudistettuihin huipputyylikkäisiin tiloihin.

Osoite : Ravintola Kulinaari, Svinhufvudinkatu 6 katutaso

Arjan puhelinnumero :0500-497078

Samin puhelinnumero: 040-7542153

Tulkaa joukolla mukaan !


Arja Hornborg
Bailli d´Lahti
La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande

Alkuvuoden 2014 tapahtumia mm.


10.4.2014 Vanajanlinnan illallinen
26.4.2014 Koululaistapahtuma