Oulun kilpiyritykset ja jäsenedut

Ravintola Istanbul Oriental 
Kauppurienkatu 11, Oulu. Kotisivut
Vuonna 1993 perustettu Ravintola Istanbul on tasokas kohtauspaikka maukkaan ruoan, hyvän palvelun ja tunnelman ystäville Oulun sydämessä Rotuaarilla. Ystävällinen palvelu ja turkkilaishenkinen tunnelmallisuus tervehtivät sinua jo ravintolamme ovella. 

Istanbulissa saat jäsenkorttia näyttämällä jälkiruoan veloituksetta nauttiessasi kolmen ruokalajin aterian. Tarjous koskee jäsenen lisäksi myös seuralaista.

Ravintola pikkuVELI
Lintutie, Ylivieska. Kotisivut

pikkuVELIssä kokataan kaikkea mikä sopii prinsessoille ja rekkamiehille ja kaikille siltä väliltä. Kalaa, lihaa, kasvista – ja kaikki lähiraaka-aineista rakkaudella tehtynä.

Jäsenetuna 10% alennus A la Carte -listan annoksista jäsenelle ja seuralaiselle.

Ravintola Puistola Kotisivu
Pakkahuoneenkatu 15

Ravintola Puistola on toiminut Oulun ydinkeskustassa vuodesta 2009. Puistolassa arvostamme korkeaa omavalmistusastetta ruokatuotteessa ja yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja raaka-ainetoimittajien kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja tarjoilla tarkkaan valikoiduista laadukkaista raaka-aineista valmistettua maukasta taidolla tehtyä ruokaa valikoitujen viinien kera. Korkeasta omavalmistusaste on meille kunnia-asia josta yhtenä osoituksena oma kivijalkaleipomomme jossa valmistetaan kahvilaamme ja ravintolaamme makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä talon leivät ja Puistolan artesaanijäätelö. Tervetuloa herkkusuut aitojen makujen pariin!

Ravintolassamme jäsenkorttia näyttämällä tarjoamme lasillisen kuohuviiniä kolmen ruokalajin tilauksen yhteydessä.

Kahvilastamme jäsenkortilla saat kahvikupposen 1,50€.

Studioavintola Tundra
Kuusamo. Kotisivut

Studioravintola Tundra tarjoaa kulinaarisia nautintoja ja esteettisiä elämyksiä tunnelmallisen tilausravintolan, kokkauskurssien ja keramiikkastudion muodossa Kuusamossa.

Maukkaiden herkkujen taustalla ovat pohjoisen luonnon maut sekä keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkänen, jonka monipuolinen työkokemus haastavissa tehtävissä ympäri maailmaa on luonut pohjan Tundran ainutlaatuiselle gastronomialle.

Tundran herkkujen pohjoinen aromi, oman studion kattausesineet ja Kuusamon idyllinen vaaramaisema tekevät juhlahetkestäsi unohtumattoman.

Ravintola Lasaretti
Kasarmintie 13, Oulu. Kotisivut
Nordic Art Hotel Lasaretissa juhlat ja tapahtumat ovat pääosassa. Ravintola Lasaretin keittiössä vaalitaan puhtaita kotimaisia raaka-aineita ja suomalaisuutta, ripausta eksotiikkaa unohtamatta. Yksinkertainen, kauniisti esille laitettu ja maistuva ruoka on lähtökohtamme suunniteltaessa asiakkaillemme elämysmatkoja makujen maailmaan.

Autamme mielellämme kaikissa tilaisuuksissa niiden alkumetreiltä saakka, jotta juhlastasi tai tapahtumastasi tulisi ikimuistoinen

Kerrothan myyntipalvelussa tai pyytäessäsi tarjousta paikan päällä jäsennumerosi, näin  saat varmasti jäsenyydestä edun tarjoukseesi.

Tapahtumasi yhteydessä majoitushinnat järjestyvät edullisesti.


lasaretti@lasaretti.com  tai 020 757 4700 ohjaa suoraan myyntipalveluun

Paistinkääntäjille on kilpiravintoloiden tarjoamien jäsenetujen lisäksi tarjolla myös muita etuja ja alennuksia.

Kukkakauppa Kanerva myöntää alennuksen kaikista henkilökohtaisista ostoksista -10% jäsenkorttia esittämällä

  • Alennus ei koske kuljetushintoja Oulussa, kukkavälityksiä muille paikkakunnille eikä välitysketjujen lahjakortteja (esim. Interflora). Ja jäsenalennusta hyödynnettäessä ei voi kerätä bonuksia kanta-asiakaskortilla!
  • http://www.kukkakauppakanerva.fi/