Oulun kilpiyritykset ja jäsenedut

KILPIRAVINTOLAT

Ravintola PikkuVELI - Kilpiravintola
Lintutie, Ylivieska. Kotisivut

JOTTA RUOALLA OLISI TARINA

Ravintola Pikkuveli sijaitsee Ylivieskan Keskustassa, Lintutiellä, 
Hotelli Käenpesän yhteydessä. Pikkuvelin ammattitaitoinen tiimi takaa laadukkaan ruoka ja palvelukokomeuksen hyvän ruoan ja viinin ympärillä. 
Monipuolisen kausittain vaihtuvan à la carte -listan annokset 
valmistetaan pitkälti paikallisten ja pientuottajine raaka-aineista 
käsityönä omassa keittiössämme, unohtamatta kansainvälisiä vivahteita. 
Tyylikkään tunnelmalliset tilat tarjoavat oivat puitteet illalliselle 
kuin juhlaankin. Herkullista, kansainvälistä keittiötä edustavan ruuan nautiskeluun. Lihansyöjät ilahtuvat taatusti laadukkaasta lihasta höysteineen, kalan ja kasvisten ystävien annoksissa on sekä kotoisan skandinaavisia että välimerellisiäkin vivahteita, eikä jälkiruokalistalla ole syytä ujostella houkuttelevuudellaan muiden annosten rinnalla. 

Ne, joiden mielestä ateria ei ole kokonainen ilman hyvää viiniä löytävät Pikkuvelistä yhden Pohjois-Pohjanmaan parhaista viinivalikoimista, unohtamatta kellarin helmiä ja pientuottajien jaloja juomisia.

Jäsenetuna 10% alennus A la Carte -listan annoksista jäsenelle ja seuralaiselle.

Ravintola Puistola - Kilpiravintola

Pakkahuoneenkatu 15, Oulu kotisivut

HERKKUJA, JOISTA TULEE HYVÄ MIELI!

Puistolan tarina alkaa jo ennen sen perustamista, sisarusten Sari-Helena Forsmanin ja Sepo Sopasen yrittäjäelämän alusta. Ravintolan juuret ulottuvat vuoteen 1979, jolloin Seppo käynnisti oman uransa ravintola-alan yrittäjänä Oulussa perustaen kaupunkiin Pizzeria Cantinan. Vuosikymmen myöhemmin Sari-Helena seurasi perässä Street Cafe -ravintolalla. Kaksikko yhdisti voimansa vuonna 1992, kun yhteinen yhtiö Buca-Rest Oy syntyi ja Ravintola Pannupizza (nyk. Ravintola Pannu) aloitti toimintansa.

Vuonna 2009, kansainvälisen taantuman silmässä, sai alkunsa Ravintola Puistola. Arkkitehti Harald Andersinin suunnittelemassa komeassa Puistolan kivitalossa sijaitsevan ravintolan paikalla on ollut monenmoista kulttuuririentoa vuosisadan verran, eikä niistä vähäisin ole Urania-teatteri, Oulun ensimmäinen elävien kuvien sali. Uraniasta juontaa juurensa myös Puistolan tarkoitus: tarjota elokuvateatterin elämykset ruoan muodossa! Tarina jatkuu kotisivuilla.

Jäsenetuna saat seuralaisen kanssa – 10 % alennuksen normaalihintaisesta à la carte-listan annoksesta sekä listalla kulloinkin voimassa olevasta menukokonaisuudesta. (Tarjous ei koske lounastarjontaa eikä pizzatarjontaa eikä kahvilan tarjontaa).
Varauksen yhteydessä toivomme, että kerrot jäsenyydestäsi ja paikan päällä vilautat myös voimassa olevaa QR-koodin takana olevaa jäsenkorttiasi.
https://ravintolapuistola.fi/ruoka/a-la-carte/

Tervetuloa herkuttelemaan!

Studioavintola Tundra - Kilpiravintola
Kuusamo  Kotisivut

Studioravintola Tundra tarjoaa kulinaarisia nautintoja ja esteettisiä elämyksiä tunnelmallisen tilausravintolan, kokkauskurssien ja keramiikkastudion muodossa Kuusamossa.

Maukkaiden herkkujen taustalla ovat pohjoisen luonnon maut sekä keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkänen, jonka monipuolinen työkokemus haastavissa tehtävissä ympäri maailmaa on luonut pohjan Tundran ainutlaatuiselle gastronomialle.

Tundran herkkujen pohjoinen aromi, oman studion kattausesineet ja Kuusamon idyllinen vaaramaisema tekevät juhlahetkestäsi unohtumattoman.

Jäsenetuna illallisen yhteydessä hankittu Tundran keramiikka - 10% perushinnasta. 

Ravintola Bistro, Nordic Art Hotel Lasaretti - KIlpiravintola
Kasarmintie 13, Oulu. Kotisivut⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Nordic Art Hotel Lasaretti on inspiroiva taide-, kokous- ja kongressihotelli, jossa on tilaa uusille ajatuksille. Lasaretti sijaitsee keskellä kauneinta Oulua, historiallisella Lasaretinsaarella vain kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Meillä järjestät ikimuistoiset juhlat ja tapahtumat, olipa kyseessä illallinen kahden kesken tai perheen kanssa, virallisempi illanvietto tai vaikka gaala-illallinen.

 Lasaretissa maistuva ruoka ja ihastuttava taiteen ympäröimä miljöö ovat aina pääosassa. Keittiössämme vaalitaan puhtaita kotimaisia raaka-aineita ja suomalaisuutta, ripausta eksotiikkaa unohtamatta. Mutkaton, kauniisti esille laitettu ja maistuva ruoka on lähtökohtamme suunniteltaessa elämysmatkoja makujen maailmaan.

Lasaretissa myös majoitut 1920-luvulta peräisin olevan hotellirakennuksemme kauniisti historiaa kunnioittavissa huoneissa. Osa huoneista on pohjois-suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia uniikkeja taidehuoneita, joissa näkyy jokaisen taiteilijan oma näkemys ja kädenjälki.

lasaretti@lasaretti.com tai 020 757 4700 ohjaa suoraan myyntipalveluumme

Jäsenetuna lasillinen kuohuviiniä veloituksetta Ravintola Bistron illallisen yhteydessä.


MUUT JÄSENEDUT

Paistinkääntäjille on kilpiravintoloiden tarjoamien jäsenetujen lisäksi tarjolla myös muita etuja ja alennuksia.

Kukkakauppa Kanerva

Asemakatu 12, Oulu Kotisivut

Kukkakauppa Kanerva on laadukasta oululaista käsityötä tekevä kivijalkamyymälä Oulun keskustassa. Kanerva tunnetaan erinomaisesta palvelusta, ammattitaidosta ja laadusta. Laatu ja ammattitaito ovat olleet aina yrityksemme kulmakiviä ja näkyvät kaikessa mitä teemme. Meiltä saat kukat elämän kaikkiin eri tilanteisiin ja tapahtumiin; häät, hautajaiset, perhejuhlat ja yritysjuhlat.

Toimitamme oman verkkokauppamme kautta kukat Ouluun ja lähialueille.

asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi tai p. (08) 311 3131

Kukkakauppa Kanerva myöntää alennuksen kaikista henkilökohtaisista ostoksista -10% jäsenkorttia esittämällä. 

(Alennus ei koske kuljetushintoja Oulussa, kukkavälityksiä muille paikkakunnille eikä välitysketjujen lahjakortteja (esim. Interflora). Ja jäsenalennusta hyödynnettäessä ei voi kerätä bonuksia kanta-asiakaskortilla.)

Viskaalin tilan Kauppa

Viskaalintie 54, Muhos Kotisivut

Viskaalin tilan, teurastamon ja lihanjalostamon tilakaupassa myydään oman teurastamon naudanlihaa ja Viskaalissa pientuotantona valmistettuja lihatuotteita. 

Tarjoamme -10% alennuksen normaalihintaista tuotteista jäsenille.