Master Class -workshop Kokkimaajoukkueen kanssa 27.9.2019

Aloitamme syksyn Master Class -workshopit korkeatasoisesti, siis huipulta! Saamme ohjausta Kokkimaajoukkueen edustajilta Espan kokkikoulussa 27.9.

 

Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi laittaa parastaan, kun Kokkikoulu Espalla valmistetaan Suomen kokkimaajoukkueen best of the best-illallinen yhdessä Kristianin ja muun tiimin kanssa. 

Erinomaisesti pärjännyt Suomen kokkimaajoukkue edustaa Suomea kovatasoisissa kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Seuraavaksi kokkileijonat keskittyvät The Culinary Olympics-mittelöön, joka järjestetään Stuttgartissa ensi vuonna. Kokkimaajoukkue, yhdessä yhteistyökumppaneineen tekee arvokasta työtä suomalaisen ruokakulttuurin ja -osaamisen tunnetuksi tekemiseksi maailmalla.

Työpajassa valmistetaan korkeatasoinen illallinen. Menu koostuu kokkileijonien viime vuosien parhaista annoksista. Annoksien suunnitteluun ja kehittämiseen on käytetty uskomaton määrä työtunteja. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan kokkimaajoukkueemme yksityiskohtaiseen ruoanvalmistustaitoon. 

Aika: Perjantaina 27.9.2019 klo 17:00 - 22:00

Paikka: Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21, 4. krs., Helsinki

Hinta ja ilmoittautuminen: 89€/hlö, joka sisältää opetuksen, reseptiikan, raaka-aineet, illallismenun. Paikan päällä on lisäksi mahdollisuus ostaa menuun sopiva, huolella valikoitu viinipaketti hintaan 43€ (neljälle ruokalajille). Ilmoittaudu Lyyti-palvelussa antamalla pyydetyt nimi- ja yhteystiedot ja maksa osallistumisesi annettujen ohjeiden mukaan. TÄSSÄ linkki Lyytiin.

Pukukoodi: keittiötyöskentelyyn sopiva asu workshopissa, illallisella casual (käädyt vapaaehtoiset)

Paikkoja on rajoitetusti ja tlaisuus on tarkoitettu vain jäsenille! Voit tuoda omat veitsesi halutessasi.

TERVETULOA!

***

Tässä maajoukkueen menuesimerkit eri vuosilta:

2014 

Sampea kolmella tavalla 

Grillattu, kroketti ja sampimurekkeella täytetty kuningasrapu rulla

Sampi kaviaaria ja salaattia

 2016

Merilevällä maustettua kirjolohta 

Lohennahkakeksi 

Kirjolohi tartaria sekä kirjolohenmätiä

Omenaa, kurkkua ja retiisiä

Kukkakaaliflan ja friteerattua kukkakaalia

Tilli-fenkolikastike  

2017

Katajan kera paistettua villipeuran filettä

Terriini peuran sydämestä ja kielestä

Savustettua selleriä, porkkanaa ja keltajuurta

Villivalkosipulilla maustettua maa-artisokkapyrettä

Kuusenkerkkäkastike

2018 

Kolmea Herukkaa

Herukkabavaroise

Sherbettiä

Financier & herukkakompottia

Marinoituja herukoita