OMGD Tasting - Riesling around the World! 8.4.2019

KUTSU: OMGD Tasting - Riesling around the World

 

Tervetuloa vuoden 2019 ensimmäiseen Helsingin Voutikunnan OMGD-tilaisuuteen Tekniskan Salit -ravintolaan huhtikuun alussa! Aloitamme tämän vuoden viiinimaistelut Riesling-rypäleestä, jota viljellään tunnetusti ympäri maailmaa. Taina Vilkuna MW opastaa ja maistattaa asiantuntevasti valitsemansa rieslingit ja saamme huomata, kuinka eri alueilta tulevilla viineillä on omat vivahteensa.

 

Rieslingin alkuperä on Saksassa ja rypälettä voidaan pitää klassikona. Saksassa Rieslingiä tuotetaan yli 20 000 hehtaarin alueella ja yli 20% kaikista saksalaista viineistä vuosittain on Riesling-viinejä. Mutta hyviä viinejä löytyy myös uudesta maailmasta. Rieslingin jalo lajike voi maistua kukkean hedelmäiseltä tai intensiivisen petroliselta, mutta aina on mukana ryhdikkäästi happoisuutta.

 

Paikka: Ravintola Tekniskan Salit, Eerikinkatu 2 (6 krs.), Helsinki

Aika: Maanantai 8.4. klo 18:00 - 21:30

Buffet:

Nizzan salaattia (kokoa itse...)

Ankankopiconfit (smetanassa haudutettua hapankaalia, perunagratiinia)

Hinta: 45€/hlö. Hinta sisältää viinien esittelyn, maisteltavat viinit ja teemaan sopivan Buffetin juomineen, vaatesäilytyksen ja toimistokulut.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu sitovasti mieluiten heti, mutta viimeistään 2.4.2019 verkkokauppamme kautta. Maksut siellä voit tehdä verkkopankkitunnuksin tai käyttämällä luottokorttia. Käyttöohjeet ja maksuohjeet löydät kotisivuiltamme.

Maistelutilaisuus on tarkoitettu VAIN OMGD:n jäsenille avec. Paikkoja on rajoitetusti.

Pukukoodi: Pikkutakki ja käädyt, taste vin -pinssi.

 

TERVETULOA!