Kilpipäivä 2016

 

 

Lahden paistinkääntäjät mukana Pihapiiri-messuilla kansainvälisenä Kilpipävänä 23.4.16

 

Tulethan mukaan esittelemään järjestöämme ja sen toimintaa Pihapiiri-messujen näytöskeittiön tuntumaan.

 

Lauantaina 23.4. vietetään kansainvälisen Paistinkääntäjät-järjestön kilpipäivää ympäri maailmaa. Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa kilpiravintoloiden ja -myymälöiden korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä sekä madaltaa ravintolaan lähtemisen kynnystä.

Osana kansainvälistä kilpipäivää Lahden paistinkääntäjät sekä alueemme kilpiravintolat  ovat 23.4. mukana Pihapiiri-näytöskeittiössä klo 10 - 14. Ravintoloiden huippuammattilaiset valmistavat ja tarjoavat pikkupurtavaa messuvieraille. Tule esittelemään järjestöä ja nauttimaan paikallisesta huippuosaamisesta!

Kansainvälistä kilpipäivää voi seurata sosiaalisessa mediassa hästägeillä

#rotisseurs #chaineday #kilpipäivä

Sosiaalisessa mediassa on myös kilpailu, jossa paras kilpipäiväpostaus (merkitty #kilpipäivä) palkitaan 200€ lahjakortilla voittajan valitsemaan kilpipaikkaan.

 

Jaa reilu tunti flyereita ja vietä hauska päivä Pihapiiri-messuilla

 

Talkoovuorolista laitetaan kiertämään vielä tämän viikon aikana. Viimeistään 18.4. mukaan ilmoittautuneille annetaan vapaa sisäänpääsy messuille. Messuvarusteina tarvitset mukaasi vain käädyt, essun saa näytöskeittiöltä. Tarkemmat ohjeet tulevat sähköpostilla. Toki voit ilmoittautua mukaan jo nyt :-)

Ilmoittautuminen nettilomakkeella, laita viestikenttään sinulle sopiva kellonaika. Vuorot ovat klo 9.30-11, 11-12.30 ja 12.30 - 14.

 

Lahden tapahtuma on pieni osa todella kansainvälistä kilpipäivää. Kilpipäivä on suomalaisten aloittama perinne, ja sitä vietettiin jo viime vuonna kattavasti ympäri maailmaa. Tule mukaan kilpipäivän tapahtumiin, ja ole osa suurta ketjua!

#chaineday #rotisseurs #kilpipäivä